Aceasta este marea suferinta a lui Giani Kirita de la Exatlon. Parasit de tata, a jurat ca va fi mereu alaturi de copiii lui. Ii adora pe Roxana si pe Marco

Aceasta este marea suferinta a lui Giani Kirita de la Exatlon. Parasit de tata, a jurat ca va fi mereu alaturi de copiii lui. Ii adora pe Roxana si pe Marco

Giani Kirita de la Exatlon vorbeste despre copiii lui. “Durul” din Dominicana este un tata de nota 10.

Giani Kirita de la Exatlon a fost un fotbalist foarte talentat. Capitan ani buni la Dinamo, “durul” din Republica Dominicana este unul dintre cei mai apreciati fundasi care au trecut pe la echipa din Soseaua Stefan cel Mare. Ei bine, ce nu stie multa lume este ca in spatele acestui barbat puternic si ambitios, care si-a depasit conditia, a stat o femeie si mai puternica.

Este vorba despre mama lui, cea care l-a incurajat sa lupte pentru visul lui. Femeia si-a crescut singura copiii, pe Giani si pe sora lui. A muncit pe branci, pana la epuizare, si a reusit sa le procure mostenitorilor cele necesare unui trai decent. Giani Kirita de la Exatlon isi aminteste mereu, cu tristete, ca el nu a avut cui sa-i zica “tata.

Lipsa figurii paterne in familie l-a determinat pe Giani Kirita sa-si intemeieze o familie cand era foarte tanar. Concurentul de la Exatlon are o relatie apropiata cu ambii copii, ii sprijina, merge in vacante cu ei si si-a jurat ca niciodata nu va pune o persoana inaintea mostenitorilor lui.

“Am simtit lipsa tatalui in copilarie si imi este greu si acum. Pe el nu l-a interesat de mine, asa ca eu m-am jurat sa fiu prezent in viata copiilor mei. Sunt si tatal lor, si prietenul lor. Ma bucur alatur de ei, ii sprijin, iesim impreuna la film, la cafenele, mergem in vacante. Niciodata nu o sa existe nimeni si nimic mai important decat copiii mei.”, a declarat Giani Kirita acum ceva timp.

Citeste mai multe despre: