Alex Nedelcu de la EXATLON a implinit 26 de ani, la patru zile dupa ce s-a intors in Romania! Doar trei razboinici i-au fost alaturi… Uite cine sunt cei care au mers la Buzau pentru aceasta zi speciala

Alex Nedelcu de la EXATLON a implinit 26 de ani, la patru zile dupa ce  s-a intors in Romania! Doar trei razboinici i-au fost alaturi… Uite cine sunt cei care au mers la Buzau pentru aceasta zi speciala

Sportivul si-a serbat ziua la Buzau, inconjurat de familie, copiii pe care ii invata sa danseze si de cativa dintre fostii colegi de echipa de la Exatlon.

Alex Nedelcu a avut sansa ca Exaton sa ajunga la sfarsit chiar inaintea zilei sale de nastere, asa ca a avut norocul de a-si aniversa ziua alaturi de cei dragi, in Romania.

Pe langa membrii familiei, alaturi de Alex au fost si Stefan, Alina si Rafaela, fostii sai colegi de competitie. Alina a tinut sa imortalizeze momentul, postand cateva imagini pe contul sau de Instagram:

Citeste si: Vladimir Draghia, despre cea mai mare temere in cele cinci luni de Exatlon! “Imi era teama ca Giani Kirita o sa…” Iata ce marturisiri a facut campionul!

Citeste si: Catalin Cazacu, atac subtil la Vladimir Draghia! “Mi-as fi dorit ca si destinatia banilor sa se afle dupa ce se castiga premiul!” Iata cum a comentat campionul Exatlon, declaratia celui pe care il considera bunul sau prieten!

Citeste mai multe despre: