Alex Nedelcu il vede mare crai pe prietenul sau de la Exatlon: “Stefan Floroaica va fi regele de acum inainte!”

Alex Nedelcu il vede mare crai pe prietenul sau de la Exatlon: “Stefan Floroaica va fi regele de acum inainte!”

Reveniti de curand din Republica Dominicana, dupa 5 luni petrecute la Exatlon, Stefan Floroaica si Alex Nedelcu continua sa fie de nedespartit.

Marti seara, cei doi camarazi au mers impreuna la un eveniment monden. Au facut baie de multime si au fost inconjurati in permanenta de fete frumoase. Alex spune ca el nu are niciun merit si ca aceasta popularitate i se datoreaza lui Stefan, in care vede calitati de mare crai.

Din “cotetul” din Dominicana, direct pe “covorul rosu”, alaturi de vedetele grele din showbiz. Asta traiesc Alex Nedelcu si Stefan Floroaica, de cateva zile, de cand s-au intors de la Exatlon.

“Nu ma asteptam sa ma simt atat de bine intr-un mediu atat de monden. Sunt foarte salbatic ca om, eu asa ma simt, dar cred ca si lumea asta mondena in care am intrat este o altfel de salbaticie”, a declarat Stefan Floroaica.

“Eu il cunosc, uneori in competitie stramba din nas, iar aici, da, este in lumea lui! La un moment dat, cat timp am fost in competitie, voiam sa pun un pariu cu el. Voiam sa pariez ca va fi nominalizat ca cel mai sexy barbat al anului, in Romania, si ca este posibil ca intr-un final sa si castige acest titlu! Stefan Floroaica va fi regele de acum inainte! Uitati-va cum il privesc toate fetele”, a comentat Alex de la Exatlon.

“Sa stiti ca treaba asta cu notorietatea este o povara, eu nu o simt ca pe o placere. Vorbesc foarte serios! Ma credeti sau nu, eu incerc sa o resping”, a spus Stefan.
Dar, in zadar a incercat Stefan sa se apere, pentru ca Alex a tinut-o tot asa. “Minte! Minte! Da, o simte ca pe o povara pentru ca noi abia acum ne adaptam, ne readaptam. Dar eu il simt si stiu ca o sa se transforme si o sa fie cu totul si cu totul diferit. Stiu ca notorietatea asta o sa il schimbe intr-un sens bun”, a punctat Alex.

Citeste mai multe despre: