Alice, sotia lui Vladimir Draghia, nu se fereste sa vorbeasca deschis despre un subiect extrem de delicat:”De-acum, sa nu ma mai intrebati de ce sunt asa de alba…”

Alice, sotia lui Vladimir Draghia, nu se fereste sa vorbeasca deschis despre un subiect extrem de delicat:”De-acum, sa nu ma mai intrebati de ce sunt asa de alba…”

Sotia lui Vladimir nu a facut niciodata un secret din a ascunde sau a nu vorbi despre unele subiecte sensibile cu care s-a confruntat pana acum si mai ales cu intrebarile destul de directe din partea admiratorilor de pe retelele de socializare.

Alice le-a dezvaluit despre problema pe care o are cu alunitele si le-a sfatuit pe femei sa isi monitorizeze constant aceste mici probleme pentru ca exista solutii si pana la urma o piele cu alunite nu este deloc inestetica, din contra, sunt semne sau particularitati care le diferentiaza facandu-le mai speciale: “Am fost să-mi fac controlul anual dermatoscopic al alunițelo si vorbind cu doamna doctor dermatolog despre cât de important este să ne controlăm alunițele după expunerea la soare de peste vară, mi-am dat seama că trebuie să deschid subiectul acesta.

Eu am tenul deschis la culoare și multe alunițe. Majoritatea sunt micuțe și drăguțe, dar am si unele mai “speciale”, ieșite după ani de expunere la soare aproape iresponsabil. Acum le monitorizez ca să nu își schimbe dimensiunea, forma sau culoarea. Alunițele sunt semne particulare frumoase, dar de care trebuie să avem grijă.

Dacă e nevoie (din motive medicale sau estetice) să îndepărtați o aluniță, să nu vă fie teamă, există tehnologia cu radiofrecvență despre care am auzit că e mare șmecherie pentru că nu lăsa cicatrici.

De-acum să nu mă mai întrebați de ce sunt așa albă.”

Citeste mai multe despre: