Alina, fosta concurenta de la Exatlon, moment emotionant alaturi de fratele sau! Iata ce surpriza i-a pregatit razboinica pentru a marca aniversarea acestuia!

Alina, fosta concurenta de la Exatlon, moment emotionant alaturi de fratele sau! Iata ce surpriza i-a pregatit razboinica pentru a marca aniversarea acestuia!

Alina, fosta concurenta de la Exatlon isi adora familia, alaturi de care incearca sa se bucure cat mai mult.

Desi a plecat destul de devreme din competitia Exatlon, Alina Pana a dovedit in cele trei luni de concurs o conditie fizica de exceptie, reusind sa ajunga la rezultate spectaculoase.

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la Exatlon si-a luat ramas bun de la Republica Dominicana intr-un mod inedit! Iata ce a facut razboinica cu o zi inainte de plecare!

Alina a fost una dintre cele mai puternice concurente din echipa “Razboinicilor“, care a dat dovada inca de la primele editii Exatlon de un timp de reactie extrem de rapid pe traseu si mai ales de multa calmitate si concentrare la finalul probelor, calitati care i-au adus rezultate bune, insa a fost eliminata in urma voturilor publicului.
Frumoasa concurenta s-a remarcat prin forma ei fizica de invidiat, care se datoreaza sportului pe care il practica: este vorba despre culturism. Aceasta si-a urmat pasiunea si a participat chiar la competitii internationale, unde a obtinut rezultate notabile.


De cand a revenit in tara, Alina petrece foarte mult timp alaturi de familia sa, pe care o adora si careia i-a dus enorm lipsa in Republica Dominicana. Mama si fratele ei sunt cele mai importante persoane din viata sa in prezent.


De curand, aceasta si-a sarbatorit fratele, caruia i-a pregatit un tort neobisnuit, care nu era cu blat si frisca ci unul realizat din cativa hamburgeri mari, asezati pe un platou si avand o luminare aprinsa  in mijloc.

Citeste mai multe despre: