Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, declaratii incendiare despre presupusa relatie dintre ea si Stefan Floroaica! “Nu stiu daca lui Stefan ii este dor de mine, dar ar trebui sa-i fie!”

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, declaratii incendiare despre presupusa relatie dintre ea si Stefan Floroaica! “Nu stiu daca lui Stefan ii este dor de mine, dar ar trebui sa-i fie!”

Alina Pana, fosta concurenta din echipa Razboinicilor de la Exatlon, a venit aseara, pentru prima data, la “WOWBiz”, late-night show-ul de la Kanal D, difuzat de luni pana joi de la 23:15.

Proaspat intoarsa din Republica Dominicana, Alina vorbit aseara despre presupusa relatie cu Stefan si a tinut sa spuna ce sentimente are fata de fostul ei coechipier de la Exatlon.

“Nu este o idila intre mine si Stefan, este o relatie frumoasa bazata pe prietenie si respect. Ne-am sprijinit reciproc, am fost alaturi unul fata de celalalt si la bine, si la greu. Si … am mancat ciocolata impreuna! Nu-l plac pe Stefan ca pe un barbat, nu am o atractie pentru el in “acel” sens, daca acolo vrem sa ajungem. Stefan este un baiat”, a spus Alina.
Frumoasa atleta a marturisit ca, desi nu exista o relatie intre ea si Stefan, de el ii este cel mai dor, de cand s-a intors in tara.
“Cel mai dor imi este de Stefan. Am dormit in aceeasi camera cu Stefan, am trecut prin foarte multe impreuna, am plans, am ras, ne-am sprijinit reciproc, ne imbratisam la jocuri foarte des. Nu stiu daca lui Stefan ii este dor de mine, dar ar trebui sa-i fie”, a spus Alina.


Tot in cadrul WOWBiz, Alina a fost intrebata si despre conflictele ce au avut loc intre ea si colegii de echipa, in special despre cele referitoare la Anca Mihailescu, fosta coechipiera a acesteia. Nu o data Alina a fost blamata, ironizata, si chiar jignita de Anca Mihailescu, aceasta spunand despre razboinica Alina ca este o “vipera”. Alina nu s-a lasat mai prejos si ea a oferit o “explicatie” pentru toate atacurile fostei sale colege.
“Anca ma considera o <vipera> pentru ca gandesc mai mult decat ea, sunt mai sexy, mai feminina, sunt ceea ce ea n-o sa fie niciodata. (…) Este invidioasa pe mine. A cautat sa se certe cu mine din prima clipa in care m-a vazut si, fiind o atleta atat de slaba, a avut nevoie de publicitate. Cauta cearta! (…) Anca este invidioasa si pe aeerul pe care-l respir”, a spus Alina.


Alina a tinut sa-si spuna parerea si despre nominalizarile care au avut loc aseara, la Exatlon, Larisa, Geanina si Diana fiind propuse spre eliminare.
“Sunt nominalizari corecte, insa nu mi-a placut acuzatia pe care i-a adus-o Vladimir (Draghia n.r.) Belbitei (Dianei Belbita – n.r.). Atata timp cat vrei sa nominalizezi pe cineva nu argumenta faptul ca nu stie sa inoate, dupa 3 luni de zile de la inceputul concursului. (…) In privinta Geaninei, consider ca este cea mai slaba atleta de la Exatlon Romania, si mi se pare firesc sa fie nominalizata. Larisa este foarte buna, insa nu mai buna decat baietii”, a spus Alina.

Citeste mai multe despre: