Alina si Catalin Cazacu, apropieri la Exatlon! Cine a fost insa primul concurent care a pus ochii pe Razboinica?

Alina si Catalin Cazacu, apropieri la Exatlon! Cine a fost insa primul concurent care a pus ochii pe Razboinica?

Apropierea dintre Alina si Catalin Cazacu i-a facut pe colegii de la Exatlon sa faca glume pe seama celor doi.

Insa, primul care a fost atras de Alina a fost Giani Kirita, inca din primele saptamani la competitia Exatlon. Alina si Catalin Cazacu au avut parte de un schimb de priviri si replici in emisiunea Exatlon de duminica, 18 martie, dupa ce au concurat impreuna la jocul “de noroc”. 

Concurentii ambelor echipe au facut glume pe seama celor doi, lasand de inteles ca s-a infiripat ceva intre ei. Iar totul a culminat cu finalul jocului, atunci cand Razboinicii au castigat masa, iar Alina a mers sa-l imbratiseze si sa-l consoleze pe Catalin Cazacu. 

“Cred ca suntem sortiti unul altuia”, i-a spus Cazacu in gluma, dupa ce colegii sai au facut glume pe seama apropierii dintre cei doi. 

Putini sunt insa cei care-si amintesc ca primul care a pus ochii pe Alina de la Razboinici a fost Giani Kirita. Inca din primele saptamani in competitia Exatlon, el i-a cerut sfatul lui Vladimir Draghia pentru a o cuceri pe Alina.

“Hai sa va zic ceva! Ma gandesc cum sa o iau pe fitness-ista (n.r Alina de la Razboinici). Vladimire, vino sa ma inveti cum o atrag”, a spus Giani, intr-una din emisiuni, intr-un moment de relaxare al Faimosilor

Momentul de la Exatlon, in care Giani Kirita vorbeste despre Alina:

Citeste mai multe despre: