Anca si Rafaela, fostele razboinice de la Exatlon raspund la cele mai indiscrete intrebari! Se epilau concurentele in Republica Dominicana? Cum proceda Mariana!

Anca si Rafaela, fostele razboinice de la Exatlon raspund la cele mai indiscrete intrebari! Se epilau concurentele in Republica Dominicana? Cum proceda Mariana!

Anca de la Exatlon dezvaluie cum se epilau fetele in Dominicana. Uite ce facea Mariana.

Anca de la Exatlon, una dintre cele mai controversate concurente din primul sezon al competitiei fenomen din Republica Dominicana, a profitat de notorietatea pe care i-a adus-o celebrul concurs si a debutat cu dreptul in lumea vlog-ingului.

Primul video postat de bruneta sexy de la Exatlon a avut mai bine de 50.000 de vizualizari, iar invitata protagonistei noastre a fost nimeni alta decat Rafaela, si ea o fosta “razboinica”.

Cu aceasta filmare, fetele si-au propus sa raspunda la toate intrebarile despre Exatlon care le-au fost adresate in ultimele luni.

“Pentru mine personal, lipsa samponului a fost o mare problema. Mi se parea ca parul “faimoaselor” stralucea foarte tare si banuiam ca ele aveau sampon, dar nu era adevarat. Noi ne spalam doar in ocean sau in casa cateodata, dar apa era rece si nu puteam sa facem baie cum trebuie”, a spus Anca.

Rafaela s-a plans si ea de lipsa samponului.

“Parul era incalcit, varza. Am crezut ca o sa facem paduchi. Am avut voie in schimb sa ne epilam”, a spus Rafa.

“Mariana era foarte amuzanta, ca se epila in ocean. E mai horror decat se vede la televizor. Hainele erau mereu ude, nu se uscau, adidasii la fel”, au spus fetele.
Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro

Citeste mai multe despre: