Anca Surdu, fosta concurenta de la Exatlon, a fost colega cu Simona Halep! Cele doua au absolvit aceeasi facultate in urma cu 4 ani

Anca Surdu, fosta concurenta de la Exatlon, a fost colega cu Simona Halep! Cele doua au absolvit aceeasi facultate in urma cu 4 ani

La Facultatea de Educatie Fizica si Sport, Anca Surdu, fosta concurenta de la Exatlon, a fost colega cu Simona Halep.

La Universitatea Ovidius din Constanta- Facultatea de Educatie Fizica si Sport, Anca Surdu de la Exatlon a fost colega cu Simona Halep. Cele doua sunt originare din Constanta si au absolvit facultatea in 2014, cand si-au luat examenul de licenta.

„Simona Halep, Oana-Corina Constantin, Anca Surdu (gimnastică aerobica), Claudia Bobocea (atletism) sunt sportivii de aur ai României si ai lumii care au sustinut, in aceste zile, examenul de licenta la Facultatea de Educatie Fizica si Sport a Universitatii Ovidius din Constanta”, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei de invatamant.

La Constanta, Anca Surdu de la Exatlon a fost colega cu Simona Halep, ambele fiind remarcate de conducerea facultatii. Simona Halep, învingătoare în competiţii de anvergură, este o sportivă de succes şi o studentă ambiţioasă cu care ne mândrim. Urmează o altă studentă a facultăţii, Oana – Corina Constantin, gimnastică aerobică, cu un palmares de invidiat în anul 2014. Oana-Corina Constatin este câştigătoarea Cupei Mondiale pentru a doua oară consecutiv în probele de individual feminin şi trio. Cea de-a treia studentă evidenţiată este Anca Surdu, şi ea, cu un palmares de invidiat în 2014”, s-a scris despre examenul luat de Simona Halep si Anca Surdu.

Citeste mai multe despre: