Anca Surdu si Diana Bulimar, revedere emotionanta dupa revenirea de la Exatlon! Iata cum au fost surprinse cele doua foste colege din echipa Faimosilor!

Anca Surdu si Diana Bulimar, revedere emotionanta dupa revenirea de la Exatlon! Iata cum au fost surprinse cele doua foste colege din echipa Faimosilor!

Diana Bulimar si Anca Surdu au legat o frumoasa prietenie in timpul petrecut in competitia Exatlon.

Anca Surdu si Diana Bulimar se cunosteau inainte de participarea la Exatlon, deoarece au facut parte din breasla gimnastelor, dar in ramuri diferite ale gimnasticii de performanta. Anca Surdu a practicat gimnastica aerobica de performanta, fiind dubla campioana mondiala si de grup, in vreme ce Diana Bulimar a practicat gimnastica artistica de performanta.

Cele doua sportive au legat o prietenie sincera si frumoasa pe durata petrecuta in Republica Dominicana si inainte de a parasi pe rand, competitia Exatlon si-au promis ca la un moment dat cand vor reveni in Romania sa se intalneasca pentru a depana amintiri frumoase din perioada concursului, care a reprezentat pentru amandoua o experienta unica.

Asa cum a declarat la sosirea sa in tara, saptamana trecuta, Diana Bulimar s-a tinut de cuvant si a facut tot posibilul sa se intalneasca cu buna sa prietena, Anca Surdu, alaturi de care a infruntat conditiile dure din tabara Exatlon timp de trei luni de zile. Acestea au impartasit momentele frumoase petrecute impreuna si fanilor lor din mediul virtual, unde au publicat cateva imagini inedite.

Citeste mai multe despre: