Anca vrea la Exatlon, in echipa Faimosilor! Invitatia i-a facut-o insa Giani Kirita in urma cu cateva saptamani

Anca vrea la Exatlon, in echipa Faimosilor! Invitatia i-a facut-o insa Giani Kirita in urma cu cateva saptamani

Anca a aruncat bomba in emisiunea Wowbiz, anuntand ca a cerut sa se intoarca la Exatlon, dar in echipa Faimosilor.

Anca a socat pe toata lumea miercuri seara, la Wowbiz, cand a marturisit ca isi doreste enorm sa lupte impotriva fostilor ei colegi din echipa “Razboinicilor“.

“Am tot glumit si am facut aluzii pana acum referitor la echipa pe care o sustin, insa chiar am facut o cerere oficiala pentru a merge in echipa “Faimosilor”! Echipa “Razboinicilor” nu m-a meritat (…) Cred ca locul meu e in echipa “Faimosilor” si sper sa fiu acolo!”, a spus Anca Mihailescu.

Ei bine, putini isi mai amintesc faptul ca in urma cu cateva saptamani, dupa ce echipa Romaniei a castigat meciul cu Turcia, la cina primita ca premiu, Faimosii si Razboincii s-au distrat bine impreuna.

A fost momentul in care, Giani Kirita s-a purtat frumos cu Anca, desi cu cateva emisiuni in urma, cei doi se contrasera. Pentru ca Anca a fost de acord sa le dea Faimosilor din portia ei de mancare, Giani Kirita i-a spus acesteia sa mearga in echipa lor. 

“Anca, de maine vii la noi in echipa! La noi, nici fetele noastre nu ne dau. Ancai (Surdu, n.r.) mai bine ii cer un milion de euro decat sa-mi dea portia ei de orez”, a spus Giani Kirita in emisiunea Exatlon.

Citeste mai multe despre: