Anda Adam, gest uluitor pentru Mariana, fosta sa adversara de la Exatlon! Iata cum a reactionat razboinica atunci cand si-a vazut visul implinit!

Anda Adam, gest uluitor pentru Mariana, fosta sa adversara de la Exatlon! Iata cum a reactionat razboinica atunci cand si-a vazut visul implinit!

Mariana, fosta razboinica de la Exatlon a castigat admiratia Andei Adam si a primit cea mai frumoasa surpriza din partea acesteia.

Mariana a marturisit ca intreaga sa viata a fost presarata cu momente dificile, insa greutatile si necazurile nu au doborat-o ci au facut-o din ce in ce mai puternica. In prezent, sportiva se confrunta cu faptul ca nu are o locuinta stabila, proprie in care sa traiasca fara grija zilei de maine.

Fosta razboinica a declarat ca isi doreste enorm sa aiba o garsoniera a ei si sa isi gaseasca un job care sa ii asigure si traiul zilnic. Dar nu orice fel de job asa cum a facut pana acum ci dimpotriva si-ar dori enorm sa lucreze intr-o sala de fitness, unde sa poata sa antreneze alte femei.

Seara trecuta, Mariana si-a vazut unul dintre marile sale visuri implinite. Anda Adam, careia a reusit sa ii castige admiratia prin forta si perseverenta de care a dat dovada in competitia Exatlon, a complotat cu echipa “WOWbiz” pregatindu-i cea mai frumoasa surpriza.

Mariana a primit din partea lui Alex Gritts, specialist in fitness si un bun prienten al Andei Adam, un dar de suflet pe care si-l dorea enorm, un rucsac plin cu accesorii pentru fitness si propunerea de a urma un curs de specialitate pentru a deveni instructor de fitness.  Fosta razboinica a ramans fara cuvinte atunci cand a aflat ca, in sfarsit, una dintre marile sale dorinte s-a implinit.

Citeste mai multe despre: