Anda Adam, in lacrimi la EXATLON! Vedetei ii este extrem de dor de fetita ei, Evelin

Anda Adam, in lacrimi la EXATLON! Vedetei ii este extrem de dor de fetita ei, Evelin

Determinarea si increderea in propriile forte o ajuta pe Anda Adam sa castige puncte importante la EXATLON pentru Echipa Faimosilor.

Artista traieste insa fiecare clipa cu gandul la fetita ei, Evelin, de care ii este foarte dor. Anda a avut o rabufnire si a fost surprinsa plangand, in timp ce i se destainuia lui Andrei Stoica.

“Mi-e dor de Evelin, e foarte mica si nu realizeaza ea. Plang pentru ca mi-e dor de ea. Daca ma vede la televizor, ma recunoaste, dar nu cred ca realizeaza ce fac eu aici. Eu am stat mult cu ea si e dependenta de mine. Sigur intreaba de mine in fiecare zi. Si cand plecam la concerte doua zile mereu intreba de mine”, a marturisit vedeta EXATLON.

Conditii dure pentru concurentii de la EXATLON

Va reamintim ca cele doua echipe au parte de conditii dure nu numai in timpul probelor sportive.

Concurentii nu se mai bucura de confortul de acasa, sunt nevoiti sa lupte pentru pivilegiul de a dormi intr-o incapere unde exista un minim confort – paturi, dus (cu apa rece) si toaleta. Echipa care pierde va putea dormi  intr-o baraca, cu toaleta amplasata afara.

Folosirea deodorantului sau a gelului de dus este strict interzisa, alimentatia e drastic imputinata, exista o singura masa pe zi, si doar cei care vor performa vor putea beneficia de alimente in plus.

In ceea ce priveste vestimentatia concurentilor, acestia au putut lua cu ei in Republica Dominicana doar strictul necesar – trei tricouri, trei pantaloni scurti, doua costume de baie, o pereche de incaltari, doua perechi de pantaloni de trening si doua pulovere.

Lipsa posibilitatii de a intra in contact cu apropiatii, prin telefon sau retele de socializare ramane insa cea mai grea incercare pentru cei 20 de concurenti de la EXATLON

Citeste mai multe despre: