Anda Adam se alatura vedetelor care participa in Exatlon, din 7 ianuarie

Anda Adam se alatura vedetelor care participa in Exatlon, din 7 ianuarie

Anda Adam este cea de-a zecea vedeta care va intra in competitia Exatlon, reality-ul ce va fi difuzat din 7 ianuarie, la Kanal D. Este una dintre cele mai indragite vedete din Romania si si-a castigat simpatia publicului prin talent si vointa.

“Ambitia si perseverenta sunt aliatii mei atunci cand imi doresc sa obtin un rezultat”, a declarat Anda Adam. Vedeta se simte pregătită  fizic si psihic pentru marea incercare, dar recunoaste ca are si un punct sensibil in ceea ce priveste acest concurs.
Dorul de familie, de copilul meu va fi partea cea mai dificil de suportat. Sper sa rezist si sa am un psihic puternic. Gandul la ei ma face insa si mai puternica in concurs, si mai ambitioasa. Referitor la forta fizica, am masa musculara si sunt foarte rezistenta“, a adaugat aceasta.

Anda Adam vine astfel sa intregeasca echipa celor zece vedete care se vor confrunta in Republica Dominicana cu cei zece concurenti non-vedeta. Cei douazeci de competitori vor trece printr-o serie de probe de foc menite sa le trateze acestora pregatirea fizica, viteza de reactie, curajul si puterea psihica. La final, va fi un singur castigator, care va intra in posesia premiului de 100.000 de Euro.       

Citeste mai multe despre: