Andrei Stoica a parasit competitia “Exatlon”, din cauza accidentarii la picior

Andrei Stoica a parasit competitia “Exatlon”, din cauza accidentarii la picior

Andrei Stoica, multiplul campion mondial la kickboxing, categoria light heavyweight, si unul dintre concurentii din Echipa Faimosilor, a parasit competitia “Exatlon”, din cauza accidentarii la picior.

Cosmin Cernat a facut anuntul in editia de aseara a concursului, imediat dupa primul joc cu Razboinicii

In cele doua luni de cand se afla in Republica Dominicana, alaturi de colegii lui din Echipa Faimosilor, Andrei Stoica a avut performante notabile si a adus puncte importante care, de cele mai multe ori, au facut diferenta intre victorie si infrangere. 

Din pacate, norocul nu a fost de partea acestuia si, in urma unui accident suferit la piciorul drept, acesta a fost nevoit sa ia o pauza pentru a se reface, in speranta ca va putea intra pe traseu, in duelul cu adversarii. Anuntul a cazut ca un trasnet in tabara Faimosilor aseara, atunci cand sportivul a fost nevoit sa isi ia la revedere de la coechipieri. 

“Vreau sa va spun cateva cuvinte… Cred ca asta ne va lega pe viata. Ce trairi am avut aici… Trebuie sa ma duc acasa! Va respect foarte mult, va admir si abia astept sa ne revedem”, a spus campionul. 

Si Razboinicii isi vor lua la ramas bun in aceasta seara, de la unul dintre cei trei nominalizati Alex Moraru, Lupu si Alina. Telespectatorii vor putea afla in aceasta seara, de la ora 119:45, in reality-ul „Exatlon”, cine va parasi competitia si isi va lua adio de la sansa de a castiga premiul de 100.000 de Euro. 

Citeste mai multe despre: