Aproape doua milioane de romani au simtit gustul dulce al castigului Faimosilor de la “Exatlon”!

Aproape doua milioane de romani au simtit gustul dulce al castigului Faimosilor de la “Exatlon”!

S-au ales cei trei nominalizati la eliminare din Echipa Razboinicilor – Radu, Bogdan si Diana.

Competitia din Arena intre cele doua tabere de la “Exatlon” a clasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, la nivelul populatiei din intreaga tara. Peste un milion si jumatate de romani urmareau aseara cea mai iubita competitie sportiva televizata, in fiecare minut al difuzarii, conform datelor furnizate de Kantar Media.
In ceea ce priveste segmentele de public All Urban si Comercial, statia isi mentine locul in topuri, editia de aseara “Exatlon” pozitionand-o pe locul doi.
Aseara, in intervalul 20:20 – 23:00, Kanal D a inregistrat 8,9% rating si 18,6% cota de piata, pe targetul National, 7,1% rating si 15,6% cota de piata, pe targetul All Urban, si 6,9% rating si 17,9% cota de piata, pe targetul Comercial.

Aproape doua milioane de romani (1.976.000) vizionau aseara in minutul de aur (21:47) momentul de tensiune maxima in duelul lui Vladimir Draghia din Echipa Faimosilor si Alex din Echipa Razboinicilor. Acesta a fost inscris punctul decisiv castigat de vedeta din tabara Faimosilor.  Indemanarea si precizia lui Vladimir Draghia au desemnat castigatoare Echipa Faimosilor.

Aseara, in cadrul show-ului “Exatlon”, telespectatorii au putut afla cine sunt cei trei nominalizati spre eliminare din Echipa Razboinicilor; Radu, Diana si Bogdan au avut posibilitatea de a fi salvati de cei din fata micilor ecrane, in urma votului deschis timp de o ora, in care fanii si-au putut sustine favoritii pentru ca acestia sa ramana in competitia care le poate aduce 100.000 de Euro.

Norocul nu a fost de partea Razboinicilor aseara, nici in momentul probei pentru castigarea imunitatii; dupa ratari succesive, la popice, Mariana a pierdut in fata rivalei sale si a cedat emotional. Coplesita, concurenta si-a plans esecul in fata tuturor.
Nu ratati o noua etapa a competitiei “Exatlon” difuzata in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D, cand cele doua Echipe vor fi puse fata unei probe care ii poate pune in dificultate maxima pe concurenti.

Source: Kantar Media Romania
Date: 22.01.2018              

 

Citeste mai multe despre: