Apropiere suspecta intre Ana Otvos si Iulian? Iata cum a reactionat Alin, iubitul Razboinicei si ce avertisment i-a transmis lui Iulian inca de la plecarea spre Dominicana! “Daca te atingi de femeia mea…”

Apropiere suspecta intre Ana Otvos si Iulian? Iata cum a reactionat Alin, iubitul Razboinicei si ce avertisment i-a transmis lui Iulian inca de la plecarea spre Dominicana! “Daca te atingi de femeia mea…”

Invitat in platoul “FanArena”, Alin, iubitul Anei Otvos a vorbit deschis despre apropierea dintre Razboinicei de Iulian.

Razboinicul Iulian i s-a dus vestea ca pune inimile fetelor pe jar. Atragator, plin de viata si cu zambet molipsitor, tanarul este mereu inconjurat de colegele sale. Nu de putine ori, sportivul a fost surprins cum se tachineaza cu fetele din echipa sa, iar daca la un moment dat parea sa fie mai apropiat de Corina, mai nou, “Don Juan-ul” Razboinic pare ca se intelege din ce in ce mai bine cu Ana Otvos. Gesturile vorbesc de la sine, deoarece de multe ori pana acum, Ana l-a felicitat pe Iulian ori de cate ori a adus puncte echipei, imbratisandu-l si sarutandu-l pe frunte.

Cei doi au fost surprinsi inclusiv tinandu-se de mana, seara, pe plaja. Tot Ana este si cea care il incurajeaza la fiecare pas, de pe margine si se numara printre cei mai infocati sustinatori ai lui Iulian.


Insa atrase de Iulian nu au fost doar Razboinicele. O concurenta din echipa Mexicului a pus ochii pe tanarul nostru, dupa duelul international.
Si ca si cum nu ar fi fost de ajuns, nici cele doua concurente, nou intrate in competitie, Diana Sentes si Roxana Vancea, nu au scapat de farmecul Razboinicului Iulian.

Dupa vizionarea imaginilor in care iubita sa, Ana Otvos, parea din ce in ce mai apropiata de Iulian, Alin a marturisit ca nu il deranjeaza gesturile celor doi ci dimpotriva are mare incredere in partenera sa si mai mult decat atat Iulian nu este genul ei de barbat.


“Ma incanta apropierea dintre cei doi, as vrea sa fiu in locul lui Iulian! Iulian are nevoie de o figura materna in viata lui! Si eu ii spun mami din cand in cand! L-am cunoscut pe Iulian inainte de plecare si i-am spus sa nu se apropie de femeia mea ca ii rup capul!(…)Eu am incredere in Ana, nu o vad atrasa de el! Anei ii plac barbatii puternici, dar nu fizic!”, a spus Alin, iubitul Anei Otvos.

Citeste mai multe despre: