Astazi e ziua Andei Adam! Uite cati ani implineste fosta “Faimoasa” de la Exatlon! Cu siguranta nu ii dadeai atat!

Astazi e ziua Andei Adam! Uite cati ani implineste fosta “Faimoasa” de la Exatlon! Cu siguranta nu ii dadeai atat!

Anda Adam este o sotie si o mamica fericita si implinita care isi adora familia mai presus de orice.

Anda Adam a fost prima concurenta din echipa Faimosilor care a parasit competitia Exatlon, din cauza unei accidentari grave la genunchi. Desi si-ar fi dorit sa ramana cat mai mult in concurs, Anda Adam s-a impacat cu gandul ca se intoarce la familia sa, careia ii dusese enorm lipsa in Republica Dominicana.

La scurt timp de la revenirea in tara, Anda Adam si-a reluat viata frumoasa de familie alaturi de cele mai dragi persoane si desigur, s-a intors in studio pentru a lucra la noi piese.

De curand artista si-a lansat un nou single cu versuri emotionante, care a inregistrat deja un succes rasunator pe piata muzicala.

Astazi vedeta implineste 38 de ani si prima care i-a urat “La multi ani!” a fost chiar fiica sa, Evelin, pe care o considera cel mai frumos cadou din partea destinului. Anda Adam a publicat, inca de seara trecuta, pe contul ei de socializare un scurt clip in care apare alaturi de Evelin, sufland amandoua in luminarile de pe un tort delicios.

Nici bunul ei prieten si fost coleg de la Exatlon, Andrei Stoica nu a ramas indiferent, ci i-a transmis un mesaj emotionant celei alaturi de care a trait momente extrem de dificile in competitia din Republica Dominicana.


“La multi ani, sis! Sa ai parte de tot ce e frumos in lumea asta, toate visele sa ti se implineasca si sa treci usor peste orice obstacol poate aparea in calea ta, pentru ca… #poatefata!”, a scris Andrei pe contul lui de socializare.

Citeste mai multe despre: