Beatrice Olaru a dezvaluit in ce relatii a ramas cu Alin Andronic si cand a vorbit ultima oara cu acesta: ”Dupa ce am aterizat in Romania…”

Beatrice Olaru a dezvaluit in ce relatii a ramas cu Alin Andronic si cand a vorbit ultima oara cu acesta: ”Dupa ce am aterizat in Romania…”

Beatrice Olaru, castigatoarea sezonului 2 Exatlon Romania, a dezvaluit la Fan Arena in ce relatii a ramas cu Alin Andronic si cand a vorbit ultima oara cu acesta.

”Vreau ca oamenii sa inteleaga ca eu am jucat pe niste trasee si am jucat dupa un regulament stabilit, nu de productia romaneasca asa cum se speculeaza si nu sunt nici nepoata nimanui. Am intrat pe traseu asa cum am facut-o patru luni de zile si imi pare rau ca am simtit ca am fost judecata doar prin prisma a ceea ce s-a intamplat in finala si s-au dat in spate patru luni de munca.

Patru luni de munca in care da, si eu am tinut echipa in spate. Imi pare rau sa spun asta, dar nu sunt de parere ca Alin a tinut echipa in spate, toti oamenii pe care ii vedeti aici si cei care nu sunt aici au tras, au tinut echipa, pentru ca toti am muncit si toti am tras si toti am adus puncte. 

Da, am vorbit, desi el a spus ca nu a mai vorbit cu mine, eu imi aduc aminte ca dupa cateva zile dupa ce am aterizat in Romania, i-am trimis un mesaj si l-am intrebat cum ii este piciorul, l-am intrebat cum se simte, cum este si l-am sfatuit sa mearga la medici acolo, pentru ca in Germania cu siguranta sunt medici foarte buni, sa afle exact ce are piciorul si sa se recupereze cat mai repede”, a spus Beatrice Olaru.

Citeste mai multe despre: