Care a fost strategia lui Andrei Stoica la “Exatlon”, atunci cand senzatia de foame punea stapanire pe el?

Care a fost strategia lui Andrei Stoica la “Exatlon”, atunci cand senzatia de foame punea stapanire pe el?

Andrei Stoica, ultimul concurent din Echipa Faimosilor care a parasit competitia “Exatlon”, in urma unei accidentari misterioase a facut marturisiri inedite.

Cele doua vedete au povestit despre experienta traita la “Exatlon”. Multiplul campion mondial la kickboxing a slabit peste zece kilograme, in cele noua saptamani de competitie, iar rezultate vizibile se vad si la ceilalti concurenti care au ramas in concurs.
“Giani cred ca a slabit in jur de 12-15 kilograme. Stiu sa apreciez pentru ca eu ma cantaresc de 4-5 ori pe zi. Eu am slabit in jur de 10 kilograme, dar in maximum 3 saptamani le voi pune la loc”, a spus Andrei Stoica.

Prieteni de familie, cu mult inainte de a merge la „Exatlon”, Andrei si Anda au povestit ca nu de putine ori, atat ea cat si Diana Belbita ofereau din portiile lor de orez sportivului, atat de necesare pentru ca acesta sa faca fata cu brio in jocurile viitoare. La „Exatlon” s-au construit legaturi de prietenie pe viata si s-au impartasit cele mai frumoase, dar si cele mai grele momente.
„Noi aveam aceeasi portie de mancare ca fetele. Nici macar ele nu se saturau dintr-o portie de mancare, daramite noi?! Anda si Diana aveau momente cand imi dadeau din macarea lor, si o lingura de orez in plus conta pentru mine”, adauga acesta.
Andrei Stoica: „Dormeam ca sa uit de foame”

Andrei Stoica a marturisit care a fost strategia la care a apelat, in momentele in care foamea punea stapanire pe el.
„Primele doua saptamani au fost cele mai grele. Cand miza era mancarea, ne saturam, dar dupa 2-3 ore revenea senzatia de foame. De cele mai multe ori, dormeam ca sa uit de foame”, a dezvaluit sportivul.

Citeste mai multe despre: