Care sunt cele trei probleme din echipa Razboinicilor! Giani Kirita a pus punctul pe i: ”Ea are niste kilograme in plus…”

Care sunt cele trei probleme din  echipa Razboinicilor! Giani Kirita a pus punctul pe i: ”Ea are niste kilograme in plus…”

Razboinicii au pierdut jocul special impotriva Faimosilor. Giani Kirita isi ia in serios rolul de antrenor si abordeaza diferite tehnici pentru a-si motiva echipa si pentru a-i scoate din impas.

Pentru inceput, Giani a identificat care sunt concurentii problema din echipa Razboinicilor:

”Noi, la ora actuala avem trei probleme pe care trebuie sa le rezolvam.  Ana Maria Stamen, care, de cand am venit nu a excelat in nimic e timorata si intra pe traseu, o vad foarte timida, foarte neincrezatoare in ea, cu toate ca n-ar avea niciun motiv, pentru ca nimeni nu i-a spus absolut nimic, decat sa o sustinem.  (…)

A doua problema o avem cu Mihaela, care este greoaie. Ea are niste kilograme in plus, i-am spus-o, nu vreau sa mi-o ia ca pe un repros si m-am dat exemplu pe mine. Eu cand am venit in Exatlon aveam 101 kilograme. Dupa ce am dat vreo 8 kilograme jos I’am the king forever si nu mi-a stat nimeni in cale. (…)

Si a treia problema pe care o avem este Alex, care si el este un tip timid, este greoi pe traseu mi-as dori tare mult sa pot sa il fac sa evolueze mai mult pe traseu, dar, din pacate, nu stiu cum pentru ca asta trebuie sa vina de la el. Trebuie sa aiba el vointa aia, rautatea, sa se duca sa castige secunde”, a spus Giani Kirita.

Citeste mai multe despre: