Cat de bine arata Mariana dupa ce s-a intors de la EXATLON! Schimbarea e majora

Cat de bine arata Mariana dupa ce s-a intors de la EXATLON! Schimbarea e majora

Mariana a fost invitata ieri seara in platoul WOWbiz unde a povestit pentru prima oara despre experienta EXATLON.

Desi au fost doua luni dure de competitie fosta Razboinica a afisat un look de invidiat. Mariana arata mai bine ca niciodata, era plina de energie iar oboseala nu se citea pe chipul ei.

“Ma asteptam sa stau cat mai mult la EXATLON. Chiar ma simt o Razboinica, mi-am luat si bandana cu mine, chiar ma simt o Razboinica si, pentru mine, EXATLON a aparut exact cand am avut eu nevoie! M-a ajutat sa pot depasi momentele dificile si sa ma ridic”, a marturisit Mariana.

Razboinica a tinut sa precizeze ca este foarte recunoscatoare pentru sansa pe care a primit-o de a participa in acest concurs si a tinut sa sublinieze ca ceea ce se vede in fata televizorului este total diferit fata de ceea ce se petrece acolo.

“Multumesc EXATLON, multumesc Kanal D pentru ca am avut sansa asta, o sansa foarte mare sa particip la acest concurs. Stiti, pe canapea, in fata televizorului se vede altfel. Dar in momentul cand experimentezi si simti ce e acolo deja treci de la agonie la extaz. E total diferit ceea ce simti si ceea ce se vede din fata canapelei”.

Iata mai multe declaratii ale Marianei:

Citeste mai multe despre: