Cat de vinovat se simte Catalin Cazacu pentru eliminarea Dianei Bulimar din competitia “Exatlon”? Iata ce declaratii a facut Anda Adam despre decizia fostului ei coleg din echipa Faimosilor!

Cat de vinovat se simte Catalin Cazacu pentru eliminarea Dianei Bulimar din competitia “Exatlon”? Iata ce declaratii a facut Anda Adam despre decizia fostului ei coleg din echipa Faimosilor!

Catalin Cazacu a fost desemnat “player of the week” si el a fost cel care a nominalizat-o pe Diana Bulimar in arena Exatlon.

In seara nominalizarilor, in arena Exatlon, Faimosii s-au vazut nevoiti, dupa cinci saptamani, sa faca cea mai dificila alegere.
Ca de obicei, s-au facut trei nominalizari: una din partea echipei, una din partea jucatorului saptamanii, Catalin Cazacu si una din partea castigatorului jocului pentru imunitate, Valentin Chis.
Cu majoritate zdrobitoare, Faimosii l-au nominalizat, din partea echipei, pe Oltin Hurezeanu. A noua nominalizare, facuta de Catalin Cazacu, a vizat-o pe Diana Bulimar, iar treia nominalizare, facuta de Valentin Chis, a fost Larisa Vasile.
“Exatlon este cu adevarat o competitie grea si cred ca, din punct de vedere al echipei, Didi este optiunea mea in seara asta”, a spus atunci Catalin Cazacu.
Seara trecuta, Catalin Cazacu a fost socat sa auda ca publicul a decis ca Diana Bulimar este cea care va parasi competitia. Vizibil afectat, Catalin si-a exprimat regretul fata de colega sa.

Aflata in platoul “WOWbiz”, Anda Adam a vorbit despre decizia fostului ei coleg de echipa. Artista a declarat ca toti fostii ei colegi cu siguranta regreta plecarea Dianei, dar mai cu seama regreta ca nu au avut o strategie buna.

“Cred ca exista exista un sentiment de vinovatie pentru ei, pentru faimosi, nu in mod special doar pentru Cazacu, pentru ca ei au luat aceasta decizie de a pierde eliminarea sunt convinsa, adica au facut o strategie care pana la final s-a dovedit a nu fi una buna! Cred ca toti sunt foarte suparati ca a iesit asa si cred ca se simt putin si vinovati cumva fara sa aiba vina, pentru ca nimeni nu se astepta sa iasa Diana Bulimar!”, a spus Anda Adam.

Citeste mai multe despre: