Catalin Cazacu a fost nominalizat pentru eliminare, la Exatlon. Mama sportivului are sufletul indoit! Iata ce marturisiri a facut!

Catalin Cazacu a fost nominalizat pentru eliminare, la Exatlon. Mama sportivului are sufletul indoit! Iata ce marturisiri a facut!

Marti seara s-a decis ca inca un Faimos sa plece acasa!

Catalin Cazacu, Bruce si Geanina au fost nominalizati pentru eliminare. Mama lui Cazacu asteapta cu sufletul la gura sa afle daca fiul ei va fi cel care se va intoarce acasa.
O parte din suflet ii plange, cealalta ii rade, cam asa simte mama lui Catalin Cazacu. Melania Cazacu spune ca nu mai poate de dorul baiatului ei si ca isi doreste sa vina acasa cat mai repede, insa se gandeste ca sportivul vrea sa ramana in continuare in competitie si nu poate decat sa-l sustina si sa mai indure dorul arzator.


 
“Imi doresc din tot sufletul ca fiul meu sa vina acasa pentru ca mi-e foarte dor de el. Nu va inchipuiti, nu pot exprima in cuvinte dorul de Catalin. Si ma doare si sufletul ca… e lovit, s-a tot lovit de cand e acolo. Dar, pe de alta parte…  am vazut ca el vrea sa mai ramana in concurs. Si atunci ce sa fac? Nu pot decat sa ma rog pentru el sa ii iasa ce isi doreste”, ne-a declarat Melania Cazacu.
 


Mama lui Catalin Cazacu va urmari cu sufletul la gura editia Exatlon din aceasta seara pentru a vedea daca fiul ei va fi eliminat sau daca va mai ramane in concurs.

Citeste mai multe despre: