Catalin Cazacu, cele mai trasnite superstitii de care tinea mereu cont pe traseele de la Exatlon! Iata ce anume i-a purtat noroc “vulturului” in Republica Dominicana!

Catalin Cazacu, cele mai trasnite superstitii de care tinea mereu cont pe traseele de la Exatlon! Iata ce anume i-a purtat noroc “vulturului” in Republica Dominicana!

Catalin Cazacu a facut marturisiri uluitoare din perioada petrecuta in competitia Exatlon.

Invitat in platoul “WOWbiz”, Catalin Cazacu, ultimul faimos eliminat de la Exatlon, a vorbit deschis despre ceea ce a insemnat pentru el competitia Exatlon.

Vizibil marcat inca de dificultatile intampinate in cele cinci luni de competitie, Catalin Cazacu a recunoscut ca toti concurentii de la Exatlon, atat din tabara Razboiniclor, cat si din cea a Faimosilor au traversat perioade de succes, dar si perioade in care nu reuseau sa aduca puncte pentru echipa.
“O sa va zic un secret: toti jucatorii buni au avut perioade, nu ai cum sa mergi bine tot sezonul, pentru ca jocul asta are in interiorul lui o cantitate mare de noroc si nu ai cum sa ai noroc pana la nesfarsit! Consider ca am noroc! Ma consider foarte norocos! La joc am fost foarte norocos, am fost poate unul dintre cei mai norocosi! Preferam sa pierd o secunda, doua si sa ajung la capat lucid!”, a spus Catalin Cazacu.

“Am noroc ca am fost in proiectul asta, am noroc ca am ajuns la sfarsit, am noroc ca m-au iubit oamenii si m-au votat! Am facut si cateva recorduri negative care vor ramane in istoria acestui joc, acel joc cu rosu si verde! Trebuie undeva sa ai ghinion! Normal superstitiile nu ar trebui sa fie in acelasi loc cu credinta! Dar pentru ca esti supus unui loc care te schimba, eu aveam credinta si ma rugam sa fiu sanatos, sa nu ma accidentez! In schimb aveam o mie de superstitii: plecam cu dreptul din cotet, ma incaltam cu dreptul, purtam acelasi tricou la joc, nu ma uitam la cel care ma alegea, nu calcam pe linie! Era tot ceea ce aveam, trebuia sa-ti umpli capul cu ceva!”, a adaugat Catalin Cazacu.

Citeste mai multe despre: