Catalin Dumitrescu, noul concurent din Echipa Razboinicilor, aparitii de senzatie pe podiumurile de moda! Iata cum arata razboinicul in postura de fotomodel!

Catalin Dumitrescu, noul concurent din Echipa Razboinicilor, aparitii de senzatie pe podiumurile de moda! Iata cum arata razboinicul in postura de fotomodel!

Noul Razboinic, Catalin Dumitrescu are 29 de ani si este fotomodel si antrenor de fitness.

Catalin Dumitrescu s-a alaturat Echipei Razboinicilor. Tanarul este un pasionat al fitnessului, sport pe care l-a descoperit in anii liceului si pe care il practica la nivel de performanta, avand numeroase premii in acest domeniu. A urmat cursurile Scolii de Agenti de Politie “Vasile Lascar” din Campina si in paralel cursurile de licenta ale Facultatii de Drept din cadrul Universitatii “Nicolae Titulescu”. A fost masterand al Academiei de Politie din Bucuresti.

“Provin dintr-o familie modesta care mi-a oferit in limita posibilitatilor ceea ce mi-am dorit. Odata cu trecerea anilor m-am maturizat, vad lucrurile din alt unghi, am realizat ca cel mai de pret cadou primit din partea parintilor nu au fost lucrurile materiale care imi aduceau bucurie la vremea respectiva, ci educatia, care si-a lasat amprenta in timp asupra felului meu de a fi. Datorita pasiunii dezvoltate in adolescenta pentru fitness, in timpul liber sunt antrenor personal!”, a spus Catalin Dumitrescu.

Catalin Dumitrescu imbina cu succes sportul cu fashion-ul, marile sale pasiuni. Acesta a colaborat cu mari designeri romani, printre care se numara si celebrul Catalin Botezatu, participand la multe prezentari importante precum “Saptamana Modei” la Bucuresti.

 

Citeste mai multe despre: