Ce au observat Faimosii la Gabriel Nedelcu: ”Probabil ca si frate-sau i-a explicat unele chestii…”

Ce au observat Faimosii la Gabriel Nedelcu: ”Probabil ca si frate-sau i-a explicat unele chestii…”

Tensiune mare in echipa Faimosilor dupa ce au pierdut meciul la stafeta. Acestia au analizat evolutia Razboinicilor din ultima perioada si cum au reusit acestia sa aiba un meci atat de strans si sa castige jocul special de aventura.

Acestia au observat faptul ca Gabriel Nedelcu nu mai este atat de bun pe traseu, cum era la inceputul concursului, si au banuit ca este vorba despre micile detalii pe care i le-a dat fratele sau, Alex Nedelcu, concurent in sezonul 1 Exatlon Romania.

Gabi, nu. In schimb, celalalt (n. r. Cristian Dumitrache) la fel, are cel putin doua saptamani in care in fiecare zi ia cel putin un punct. Sau are si doua din doua, trei din trei. 

Il vad foarte hotarat pe traseu, il vad foarte indemanatic la final. Ceea ce nu pot sa zic de Gabi. Gabi se duce bine pe traseu, dar… De fapt, se ducea, pentru ca el avea un avantaj, probabil ca si frate-sau i-a explicat unele chestii, cum a venit la noi si Vladimir. Vladimir cand a venit si ne-a dat micile detalii, deja s-a schimbat un pic situatia, pentru ca eu poate sunt mai amre ca Gabi, dar la rapiditate nu pot sa zic ca sunt mai lent”, a spus Ion Surdu.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: