Ce dezvaluire a facut Diana Belbita dupa ce s-a intors de la EXATLON! A marturisit ce a simtit cu adevarat cand a fost eliminata

Ce dezvaluire a facut Diana Belbita dupa ce s-a intors de la EXATLON! A marturisit ce a simtit cu adevarat cand a fost eliminata

Eliminarea Dianei Belbita de la EXATLON s-a lasat cu un scandal in echipa Faimosilor.

Printesa Razboinica, asa cum era supranumita, i-a acuzat pe baietii din echipa ca au o strategie bine stabilita de ceva vreme, aceea de a elimina fetele si de a ramane doar ei in competitie.

Ajunsa acasa, Diana Belbita a facut o serie de marturisiri pe contul ei de Facebook, vorbind despre parcursul ei in cadrul competitiei si despre cum s-a terminat totul:

“Trei luni si jumatate cu momente memorabile, probe care la prima vedere pareau imposibile, curse cu final de infarct si un dor permanent de oameni dragi. M-am simtit vie, am simtit cu adevarat ca traiesc. Am trecut de la extaz la agonie si inapoi de la un moment la altul.

“Am invatat ca nu depind de confort, am invatat sa ma bucur de lucrurile mici si cat de pretioasa este fiecare secunda. Credeam ca sunt dependenta de telefon, dar acesta nu mi-a lipsit niciodata, ci oamenii cu care vorbeam la el au fost cei carora le-am dus lipsa.

“Nu imi era teama sa dorm pe scandura sau sa mananc mai putin, imi era teama doar sa nu dezamagesc. Imi era teama sa nu ma accidentez si sa nu mai pot concura la fel, dar au fost si astfel de momente in care am ignorat durerea si, asumandu-mi riscuri, am intrat pe traseu.

“Cand in sfarsit caderile fizice pareau sa ramana in spate si probele cu apa nu mai erau o problema pentru mine, a venit ziua in care sacrificiile nu au mai contat, iar fortareata cladita cu munca si incredere, s-a dovedit a fi doar un castel de nisip lovit de val.

“Astfel ca in ziua 105 mi-am luat ramas bun de la cea mai tare experienta”, a marturisit Diana Belbita.

Citeste mai multe despre: