Ce face Cosmin Cernat in Republica Dominicana cand nu prezinta Exatlon?

Ce face Cosmin Cernat in Republica Dominicana cand nu prezinta Exatlon?

Cosmin Cernat, prezentatorul Exatlon, este gazda perfecta pentru acest show fenomen care a cucerit publicul din Romania.

Cu o experienta de ani de zile in spate vedeta Kanal D reuseste sa transpuna perfect in cuvinte actiunile Faimosilor si Razboinicilor, asigurand un comentariu de inalta calitate, care te tine cu sufletul la gura.

Rapiditatea comentariilor, remarcile dar si felul in care evidentiaza momentele cheie ale competitiei dau un plus de dinamism jocurilor dintre concurenti.

V-ati intrebat vreodata ce face Cosmin Cernat in Republica Dominicana atunci cand nu prezinta EXATLON?

A dezvaluit-o chiar el pe contul lui oficial de Instagram, unde le-a povestit fanilor o intamplare petrecuta pe un teren de tenis din Las Terrenas, un orasel din Dominicana:

“Intr-o tara in care baseball-ul este sportul national, am intalnit un francez… profesor de tenis: Fabrice, putin trecut de 60 de ani!

“Dupa ce ” m-a alergat” dintr-un colt in celalalt al terenului, cu lovituri frumoase si elegante din vremurile in care juca Edberg, multe dintre mingi imposibil de returnat pentru nivelul meu, am povestit despre Nastase si Tiriac, despre Halep si despre Romania”, a scris Cosmin Cernat pe contul lui de Instagram.

 

A post shared by Cosmin Cernat (@cosmin_cernat2001) on

Tot in Dominicana prezentatorul EXATLON Romania incearca lucruri noi, ce ridica nivelul adrenalinei! Iata-l sarind intr-un lac de la o inaltime considerabila:

 

A post shared by Cosmin Cernat (@cosmin_cernat2001) on

 

Citeste mai multe despre: