Ce iubita frumoasa are Catalin Cazacu, vedeta EXATLON! Ana ii tine pumnii stransi campionului la motociclism, plecat in Republica Dominicana!

Ce iubita frumoasa are Catalin Cazacu, vedeta EXATLON! Ana ii tine pumnii stransi campionului la motociclism, plecat in Republica Dominicana!

Frumoasa Ana este cel mai mare fan al lui Catalin Cazacu, campionul care face parte din echipa vedetelor in show-ul Exatlon, care a inceput pe 7 ianuarie, numai la Kanal D.

Multiplu campion la motociclism Catalin Cazacu (32 de ani) este asteptat acasa, dupa ce va termina aventura numita EXATLON, de catre Ana, frumoasa lui iubita, care ii tine pumnii stransi in competitia ce a inceput pe 7 ianuarie, la Kanal D. Inainte de decolarea spre Republica Dominicana, Catalin si Ana s-au distrat de minune de Revelion in compania unor prieteni foarte buni, intr-un local select, prilej cu care cei doi indragostiti au facut si cateva fotografii haioase.

EXATLON marcheaza o noua etapa in istoria formatelor reality, prin veridicitate, competitie suta la suta, sincronizarea din punct de vedere al raportului intre defasurarea competitiei si momentul difuzarii. Telespectatorii urmaresc aproape in timp real ceea ce se intampla cu concurentii. 20 de concurenti, dintre care zece sunt personalitati publice, au intrat intr-o confruntare unica, ce presupune probe de foc, menite sa le testeze acestora pregatirea fizica, viteza de reactie si puterea psihica. Un singur invingator va lua premiul cel mare de 100.000 de Euro. (sursa wowbiz.ro)

Citeste mai multe despre: