Ce plan si-au facut Faimosii pentru meciul de vila! Ce planuiesc sa le faca Raboinicilor

Ce plan si-au facut Faimosii pentru meciul de vila! Ce planuiesc sa le faca Raboinicilor

Exatlon Romania 19 ianuarie: Este al doilea meci pentri vila din sezonul 3 Exatlon Romania si tensiunile deja incep sa creasca. Dupa o saptamana plina de sicanari si conflicte, atipatiile incep sa apara intre cele doua echipe.

Faimosii si Razboinicii se vor duela in aceasta seara pentru vila de lux. Razboinicii ii doresc cu orice pret sa iasa de la baraca, motiv pentru care au inceput sa se antreneze pe finaluri cu ce au la indemana.

In schimb, Faimosii au un alt plan. Acestia vor sa nu ii mai bage in seama pe Razboinici, despre care spun ca le aduc ”energie negativa”.

‘Si sa avem foarte mare grija la final. Finalurile, concentrare maxima.

Si inca ceva, ca sa fie concentrarea cum trebuie, va rog din toata inima sa ne debarasam de energia aia a lor, negatica, pur si simplu sa nu-i bagam in seama. Orice ar spune, pentru ca ei or sa spuna lucruri sa ne provoace’‘. a spus Andreea Zaragiu.

”N-au respect, frate, n-au respect deloc! Baietii mai sunt cum mai sunt, dar fetele sunt foarte rele. Noi trebuie sa profitam de asta, fetele o sa ii traga in jos pe baieti. Hai sa avem si noi o atitudine, de.. nu stiu cum sa zic… (…)

De superiori, exact, de sportivi! (…) Nu ne uitam deloc la ei. Ca daca iar trecem pe langa ei, mai intinde unul mana ”hai, noroc”, nu stiu ce, nu stiu cum. Nu, ”ignore”, nu mai exista!”, a spus Costin Gheorghe.

Citeste mai multe despre: