Ce planuri au Iulian Pitea si Ana Laura Gonzalez dupa terminarea emisiunii: ”Mi-a zis ca ma invita sa ma duc in Mexico…”

Ce planuri au Iulian Pitea si Ana Laura Gonzalez dupa terminarea emisiunii: ”Mi-a zis ca ma invita sa ma duc in Mexico…”

Nu mai este niciun secret pentru nimeni ca intre Iulian Pitea si Ana Laura Gonzalez de la Exatlon Mexico exista o atractie aparte. Cei doi s-au sarutat de cateva ori, chiar in cadrul competitiei din care fac parte.

Vezi si: Imagini incendiare cu Iulian Pitea si Ana Laura Gonzalez in ocean! Uite ce s-a intamplat intre cei doi

Domnisoara blonda de la Mexico… Chiar de la primul meci pe care l-am avut cu Mexic ea mi-a atras foarte mult atentia. In mod normal, pe mine ma atrage foarte mult la o femeie atitudinea si ea avea chestia aia.

Se uita la mine si imi oferea afectiune si atentie si chiar am simtit chestia asta. Eu de abia astept sa termin aici si sa vorbesc cu ea.. Am pus in calcul si posbilitatea ca ma voi duce la ea si eu vreau sa o sarut si ea nu vrea si de acolo a trebuit sa ma descurc. Si a fost exact cum sa asteptam sa fie. Am luat-o, am sarutat-o, a fost foarte fericita.

Si bine ca am facut-o, daca asta am simtit sa fac! Ma simt foarte mandru de mine. (..) A zis ca ma invita sa ma duc in Mexico sa fac surf. Imi este foarte greu sa ma gandesc acum ce voi face dupa ce se termina emisiunea, pentru ca vreau sa stau mai mult cu ea si sa ne vedem mai mult si sa fiu exact cum a zis Antonio, sa am chestiile alea romantice.

Dar eu ma gandesc foarte mult la ea prin simplul fapt ca e naturala si pura si carismatica si zambetul pe care il are si atitudinea pe care o are, ma fac fericit.” a spus Iulian Pitea.

 

Citeste mai multe despre: