Ce si-a luat Claudia Pavel in bagajul pentru “Exatlon”?

Ce si-a luat Claudia Pavel in bagajul pentru “Exatlon”?

Strictete maxima din partea producatorilor emisiunii in ceea ce priveste lucrurile personale pe care au avut voie sa le ia cu ei in Republica Dominicana.

Cei douazeci de concurenti de la “Exatlon”, Echipa Faimosilor, formata din zece vedete, si Echipa Razboinicilor, formata din oameni obisnuiti, dar care practica intens activitati sportive, au ajuns deja in Republica Dominicana unde vor filma pentru reality-ul ce debuteaza la Kanal D duminica aceasta, la ora 20:00.

Strictetea este la ea acasa, iar regulile impuse chiar si in ceea ce priveste lucrurile personale sunt dure. Cantareata Claudia Pavel (Cream) si-a prezentat din bagajul pregatit pentru “Exatlon”.


“Pentru o asemenea plecare, in mod normal as fi avut vreo 17 bagaje, dar am voie doar cu o valiza mica. Adica, doua bluze cu maneca lunga, doua perechi de pantaloni, trei perechi de pantaloni scurti, doua costume de baie si o periuta de dinti”, spune Claudia Pavel.

Nu ratati premiera reality-ul “Exatlon”, in aceasta duminica, la ora 20:00, numai la Kanal D. Doua echipe, douazeci de concurenti se vor duela pe “campul de lupta”, totul pentru marele premiu de 100.000 de Euro pe care numai unul dintre acestia si-l va adjudeca.
 
 

Citeste mai multe despre: