Ce spun fanii dupa ce Simi a fost descalificata de la Exatlon? Care cred ei ca a fost problema Razboinicei si de ce a decis sa renunte brusc la show!

Ce spun fanii dupa ce Simi a fost descalificata de la Exatlon? Care cred ei ca a fost problema Razboinicei si de ce a decis sa renunte brusc la show!

In ultima saptamana, Simi, a fost in conflict cu mai multi colegi de echipa, iar atmosfera negativa din “lotul” Razboinicilor le-a facilitat victoria Faimosilor.

Asa ca, la duelul de eliminare, au ajuns Diana, cea mai slaba jucatoare a saptamanii, si Simi, propusa de Ana Otvos. Simia a fost descalificata dupa ce a decis sa abandoneze cursa spunand ca are dureri mari.

Colegii de echipa au considerat ca Simi a recurs intentionat la acest gest, iar concurenta ei, Diana, a facut o criza de nervi cand a vazut acest lucru.

Si fanii emisiunii au avut pareri legate de descalificarea Razboinicei, premiera pentru show-ul de la Kanal D.

Pe pagina oficiala Exatlon Romania, au aparut mai multe comentarii legate de eliminarea Anei Simia Taran, comentarii ce le redam integral mai jos.

“Nu stiu ce sa zic, echipa a vorbit mult prea urat despre Simia. Este adevarat ca si Simi are mici probleme, dar ce s-a intamplat a fost prea dur si urat.

Cat de marlani sa fie razboinicii, s-au pus toti contra Simiei, din cauza ca are curajul sa spuna in fata ceea ce crede. Nucleul Otvos, Iulian si Silasi fac toate manevrele in grupul ala, cauta in fiecare zi „vinovati” in echipa.

De la Catalin si Diana, la Naomi si Simi. Cel mai integru om de acolo, Dacul, care nu se baga in toate rahaturile alea…din pacate, si el este pe lista neagra.

EXATLON este pentru oamenii puternici. Frumos discursul lui Cătălin si al lui Alin. Simi are probleme psihice, iar ea nu rezista oricum mai mult decât atât. Sper sa fie bine pe.viitor. Din pacate cred ca mai exista o verigă slabă psihică în echipa, Ciprian!

Probabil că mulţi vor pica acum în capcana Simiei, exact ca sezonul trecut, în capcana Ancăi. Să fi un om direct şi sincer nu înseamnă să jigneşti si să împroşti cu venin în stânga şi în dreapta.”

 

Citeste mai multe despre: