Ce spune Bianca Dragusanu despre amicul ei, Giani Kirita! Vedeta a fost convinsa ca fostul sportiv va ajunge in finala Exatlon

Ce spune Bianca Dragusanu despre amicul ei, Giani Kirita! Vedeta a fost convinsa ca fostul sportiv va ajunge in finala Exatlon

Competitia Exatlon se apropie de final, iar telespectatorii celebrului show din Republica Dominicana asteapta cu sufletul la gura sa vada daca marele premiu va merge la unul dintre favoritii lor.

Cine va castiga oare? Un “faimos” sau un “razboinic”? Aceasta este intrebarea principala pe forumurile concursului care face istorie in Romania.

Ei bine, printre urmaritorii Exatlon sunt si numeroase persoane publice printre care si frumoasa Bianca Dragusanu. Disciplinata, muncitoare si ambitioasa, protagonista noastra rezoneaza cu participantii show-ului.

Vedeta Kanal D recunoaste insa ca nu se astepta ca navalnicul Giani Kirita sa fie eliminat la prima sa nominalizare.

Bianca s-a imprietenit cu cel considerat liderul “Faimosilor” la un show  tv.

“Giani este un personaj deja. A aratat cat de puternic este. Are foarte multi fani, iar eu am crezut pana in ultima clipa ca nu va fi eliminat, doar era liderul echipei lui. Acesta a fost insa votul publicului, dar nu si al meu. Competitia Exatlon are inca multe de oferit, ne tine in continuare in suspans si le tin pumnii participantilor.”, a declarat Bianca Dragusanu.

Citeste mai multe despre: