Ce spune mama Dianei Belbita despre eliminarea Marianei de la Exatlon? Era favorita ei de la “Razboinicii”

Ce spune mama Dianei Belbita despre eliminarea Marianei de la Exatlon? Era favorita ei de la “Razboinicii”

Crina, mama Dianei Belbita, concurenta de la Exatlon, urmareste cu sufletul la gura fiecare editie a competitiei difuzata de Kanal D.

Mama indragitei Diana Belbita de la Exatlon nu rateaza nicio editie a competitiei fenomen care a cucerit Romania. Ca fiecare telespectator care urmareste concursul, Crina Belbita are cativa preferati, pe primul loc fiind, evident, fiica ei. Femeia este sustinatoarea “Faimosilor“, dar a spus, in cateva interviuri, ca si anumiti concurenti de la “Razboinici” sunt foarte buni.

“Pe “Faimosi” ii iubesc pe toti ca sunt ai mei, iar de la “Razboinici” o apreciez pe Mariana. La varsta ei e intr-o forma foarte buna, are forta si imi place cum isi mobilizeaza echipa. Ionut mi se mai pare un concurent valoros, Roxana mi se pare bunicica”, spunea mama luptatoarei Diana Belbita de la Exatlon in urma cu trei saptamani.

Intrebata acum ce parere are despre eliminarea Marianei in editia Exatlon din 21 martie, Crina Belbita a spus ca nu poate sa comenteze decizia publicului.
“Dupa parerea mea, Mariana a fost o concurenta buna, dar a tras tare in primele doua luni si era normal sa-si spuna oboseala cuvantul. A incercat mereu sa-si mobilizeze echipa si s-a descurcat onorabil. Nu pot sa comentez decizia publicului. Eu eram convinsa ca nu va fi eliminat Stefan, asa am intuit eu. Acesta este concursul si in final cei de acasa hotarasc”, a spus mama indragitei Diana Belbita de la Exatlon.
 

Citeste mai multe despre: