Ce spune Roxana Kirita despre nominalizarea lui Giani la Exatlon! “Tata nu e asa usor de scos de acolo” Exclusiv

Ce spune Roxana Kirita despre nominalizarea lui Giani la Exatlon! “Tata nu e asa usor de scos de acolo” Exclusiv

Giani Kirita, Catalin Cazacu si Bruce sunt cei trei nominalizati pentru eliminare la Exatlon. Iata ce parere are Roxana Kirita despre nominalizarea tatalui ei, ea fiind una din cele mai mari sustinatoare a sportivului.

“Tatal meu nu a ajuns la eliminare pentru ca a fost nominalizat, ci pentru ca asa e procedura cand mai raman putini in concurs. Intra automat la eliminare cei ce nu castiga jocul de imunitate sau “player of the week”. Nu imi doresc sa iasa din competitie, merita sa ramana acolo pentru tot efortul depus, atat fizic cat si psihic, in decursul a 4 luni.

“Pe cat de sigura sunt ca nu va iesi, tot am emotii, doar pentru simplul fapt ca se afla in postura aia. Au innebunit fanii Razboinicilor cand au vazut ca e tata la eliminare si cred ca si-au cheltuit toti banii pe voturile alea, dar nu e asa usor sa-l scoti de acolo. E un om care a tras atat individual cat si cu echipa si consider ca ar fi o pierdere destul de mare daca el ar pleca de la Exatlon”, ne-a declarat Roxana, fiica lui Giani Kirita de la Exatlon.

Roxana Kirita nu rateaza nicio editie Exatlon. Tanara isi urmareste tatal cu sufletul la gura si, cum era de asteptat, a vazut si momentul din editia Exatlon din 1 mai, cand Giani a fost nominalizat pentru eliminare.

 

Citeste mai multe despre: