Cele mai spectaculoase lovituri de la Exatlon!

Cele mai spectaculoase lovituri de la Exatlon!

Alex, concurentul din echipa Razboinicilor de la Exatlon, s-a lovit la cap in editia de duminica, 25 martie.

S-a intamplat in timpul unei probe si desi, imediat dupa lovitura, Alex a dus mana la cap, semn ca il durea, a continuat proba. Abia dupa ce a ajuns pe banca, langa colegii sai, acestia i-au spus ca-i curge sange si au chemat imediat medicul. Insa, intr-un final, Alex a ajuns si la spital pentru ingrijiri, pentru ca in urma loviturii de o bara, concurentul si-a spart capul.

Imaginea cu Alex lovindu-se de bara, difuzata in emisiunea Exatlon din 25 martie, a fost una spectaculoasa. Nu este insa singurul accident de acest fel de la Exatlon.

In urma cu cateva saptamani, Diana Belbita, in timpul unei probe a cazut direct in cap. Era o proba in care Diana se afla intr-un fel de leagan balansat de doi colegi, in timp ce concurenta era intinsa in acesta si legata in chingi. La un moment dat, Diana s-a intins mai mult si pur si simplu a cazut in cap, ramanand prinsa in hamuri de leagan. A fost un moment care a ingrozit pe toata lumea, insa Diana s-a ridicat imediat si a spus ca este in regula. 

Si Ionut a avut parte de o accidentare spectaculoasa. El a suferit o ruptura musculara la brat, in timpul unei probe in meciul Romania –Mexic. Adrenalina nu l-a lasat sa simta durerea adevarata decat abia cand a ajuns pe banca, acolo dandu-si seama de gravitatea situatiei, a alergat spre ambulanta, tinandu-se de mana ranita.

Citeste mai multe despre: