Cinci lucruri nestiute despre vedeta EXATLON Ion Oncescu!

Cinci lucruri nestiute despre vedeta EXATLON Ion Oncescu!

Campionul la skandenberg memoreaza carti rusesti, a dormit in patul lui Hitler si s-a deprins sa se orienteze dupa auz printr-o metoda originala.

Ion Oncescu, multiplu campion la skandenberg, face parte din echipa vedetelor in show-ul EXATLON, ce urmeaza a fi difuzat de Kanal D incepand cu 7 ianuarie.

Detinatorul mai multor recorduri mondiale si multiplu campion mondial la skandenberg, Ion Oncescu (39 de ani) a povestit in Pro Sport cateva lucruri nestiute despre el:

– A dormit in patul lui Hitler din Köln si in camera lui Mata Hari

– Asculta muzica preclasica (n.r. Bach, Monteverdi) si clasica (n.r. Haydn, Mozart, Beethoven)

– Citeste si memoreaza carţi rusesti

– “M-am deprins sa aud cum trebuie dupa ce am stat mai mult de o luna cu caciula prin casa. Am invaţat precum un orb sa ma orientez dupa auz. La inceput recunosti oamenii dupa sunetul pasilor. Tot dupa mers afli daca sunt tristi sau nu. Nici nu trebuie sa cunosti omul respectiv si poţi spune precis daca e trist sau fericit”

– “Singura durere pe care nu o suport e aceea pricinuita de foc. În momentul in care te arzi eliberezi cea mai mare cantitate de adrenalina. Mi-am facut foarte multe basici pe piele in felul acesta doar ca sa ma cunosc mai bine si, pot spune, ca am invaţat sa ma controlez complet.”

EXATLON va marca o noua etapa in istoria formatelor reality, prin veridicitate, competitie suta la suta, sincronizarea din punct de vedere al raportului intre defasurarea competitiei si momentul difuzarii.

Telespectatorii vor putea urmari aproape in timp real ceea ce se intampla cu concurentii.

20 de concurenti, dintre care zece sunt personalitati publice, vor intra intr-o confruntare unica, ce presupune probe de foc, menite sa le testeze acestora pregatirea fizica, viteza de reactie si puterea psihica.

Un singur invingator va lua premiul cel mare de 100.000 de Euro.
 

Citeste mai multe despre: