Cine a fost eliminat in aceasta seara de la Exatlon Romania! Faimosul se va intoarce acasa, in Romania!

Cine a fost eliminat in aceasta seara de la Exatlon Romania! Faimosul se va intoarce acasa, in Romania!

A fost un duel plin de tensiune in echipa Faimosilor, in aceasta seara. Cei care s-au duelat au fost Ciprian Maris si Calin Serban.

De asemenea, mai multe schimbari au avut loc in timpul duelul de eliminare:

”Va spuneam ca duelul de eliminare merge la un alt nivel si asta se intampla pentru ca nivelul vostru este unul ridicat. Duelul, din punctul meu de vedere, va deveni mult mai spectaculos, mult mai interesant si asta pentru ca avem un final mai complex, care necesita mai multa indemanare din partea concurentilor Exatlon.  Modificarea este urmatoarea, se pleaca de la 3 vieti, cine ajunge la zero pleaca acasa, in Romania”, a spus Cosmin Cernat.

Asadar, cel care a pierdut, cu scorul de 3 la 0 este Calin Serban. Proaspat ajuns la Exatlon Romania, Faimosul se va intoarce acasa, la familia sa.

Originar din Brasov, Calin Traian Serban este dependent de adrenalina obtinuta prin intermediul sportului. Face sport de la 6 ani , mergand initial spre sporturile de echipa.

A practicat 7 ani fotbal (legitimat la ICIM Brasov), apoi, handbal, timp de 3 ani, si inot 2 ani. Nascut in zona montana, a indragit si schiul si snowboardingul, devenind instructor. Pasiunea pentru de sport l-a dus mai departe si a inceput sa se initieze in arte martiale, fiind practicant de karate full contact si detinator al centurii maro.

Este tata de fete: Iasmina, 26 de ani, Maria,16 ani, si mezina Stefania, 13 ani.

Citeste mai multe despre: