Cine a parasit competitia „Exatlon”, chiar inainte de Semifinala? Cine sunt cei patru atleti ramasi in concurs si care este mecanismul eliminarilor din aceasta seara?

Cine a parasit competitia „Exatlon”, chiar inainte de Semifinala? Cine sunt cei patru atleti ramasi in concurs si care este mecanismul eliminarilor din aceasta seara?

Mâine seară, de la ora 19:45, la Kanal D se va transmite în direct finala celei mai iubite competiţii sportive televizate din România, “Exatlon”, cea în care doi concurenţi se vor lupta pentru a-şi adjudeca marele premiu de 100.000 de Euro.

După 134 de zile în care fiecare dintre concurenţii celor două Echipe de la “Exatlon” au dat totul pe traseele dificile, păstrându-şi locul în concurs, iată că aseară, chiar înainte de Semifinală ce se va juca în această seară, Roxana a părăsit Republica Dominicană, în urma voturilor telespectatorilor.

Una dintre premierele ediţiei “Exatlon” de ieri a fost dată de faptul că cei rămaşi în concurs, Valdimir Draghia de la Faimoşi, şi Alex, Ştefan şi Roxana, de la Războinici, au jucat individual, echipele din care aceştia făceau parte dizolvându-se. Momente dramatice s-au desfăşurat aseară, când cei patru membrii din aceeaşi echipă au fost nevoiţi să concureze unul împotriva celuilalt, pentru imunitate în faţa eliminarilor.


“Pentru ca toată lumea să aibă şanse egale, am ales un joc mixt, un joc extrem de interesant. Regula jocului este una foarte simplă: se joacă individual, iar primii trei concurenţi care vor ajunge la cinci puncte, devin protejaţi în faţa eliminărilor. Ceilalţi doi devin automat nominalizaţi, şi, în urma voturilor voastre, ale celor de acasă, unul dintre ei va părăsi competiţia”, a spus Cosmin Cernat, înaintea jocului individual.
Milioane de români au trăit aseară momente unice alături de cei cinci concurenţi de la “Exatlon”. Unul dintre meciurile cu o încărcătură emoţională uriaşă a fost acela în care Roxana s-a duelat cu Alex, iar finalul jocului i-a creat mari dificultăţi concurentei. Roxana nu a reuşit să îşi adjudece niciun punct, din confruntarea cu foştii coechipieri şi cu Vladimir Draghia, fata motivându-şi eşecul prin faptul că nu a făcut faţă presiunii psihice de a lupta contra colegilor cu care odinioară făcea echipă. Alături de Roxana, la duelul eliminarilor a intrat şi Ştefan, acesta nereuşind să îşi adjudece imunitatea, cu doar trei puncte obţinute din cele cinci necesare.
“Cred că nimic nu este întâmplător, atât am putut să lupt în acest concurs alături de colegii mei.  Chiar nu îmi pare rău că nu am câştigat niciun punct, din contră, mă bucur pentru că nu am dezavantajat pe niciunul dintre colegii mei. M-aş fi simţit prost în cazul în care aş fi câştigat un punct şi unul dintre ei ar fi ajuns la nominalizări. Cel mai mult, astăzi, mi-au lipsit sfaturilor lor, ei mă învăţau de fiecare dată cum să procedez la finalul probelor. Le urez bafta în continuare”, a spus aseară Roxana.
Înainte de Arenă de aseară, concurenţii rămaşi în competiţie s-au distrat, au dansat pe ritmuri greceşti şi au spart ghinionul, la o petrecere grecească la care s-au amuzat prin tradiţia elena de a sparge farfurii.

Cei doi finalişti vor fi aleşi în această seară, în urma jocului individual. Voturile telespectatorilor nu vor fi luate astăzi în considerare

Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului “Exatlon”, a făcut aseară marele anunţ în care a explicat care va fi mecanismul Semifinalei din  această seară, în urma căruia doi concurenţi vor fi eliminaţi, urmând ca doi finalişti să îşi dispute mâine seară, de la 19:45, premiul de 100.000 de Euro. Decizia eliminării din Semifinală, în această seară, va fi strict în urma jocului sportiv, şi nu în urma voturilor telespectatorilor.

“În Semifinale, voturile telespectatorilor nu vor fi luate în considerare. Veţi fi patru, veţi juca individual. Din nou, pe două trasee. Fiecare dintre voi veţi avea opt puncte. Pentru fiecare înfragere veţi pierde un punct. Cine ajunge primul la zero, este eliminat. Apoi, cine ajunge din nou la zero va fi al doilea eliminat. Şi vom avea numele celor doi finalişti cu care voi, cei de acasă, vă veţi întâlni într-o transmisiune directă, în care vom depăna amintiri şi multe imagini emoţionante”, a adăugat prezentatorul “Exatlon”.

Citeste mai multe despre: