Cine este Ionut, “jaguarul” Echipei Razboinicilor de la “Exatlon” care i-a luat prin suprindere pe rivalii din Echipa Faimosilor?

Cine este Ionut, “jaguarul” Echipei Razboinicilor de la “Exatlon” care i-a luat prin suprindere pe rivalii din Echipa Faimosilor?

Show-ul “Exatlon” a debutat cu dreptul aseara la Kanal D, sute de mii de romani au urmarit cu sufletul la gura cea mai dura si complete competitie sportiva televizata din Romania!

Douazeci de concurenti, doua echipe, cea a Faimosilor si cea a Razboinicilor, se dueleaza in probe sportive demne de o Olimpiada, in indepartata Republica Dominicana. Miza este una uriasa, castigatorul si singurul invingator va intra in posesia premiului de 100.000 de Euro.

Ionut Liviu, de profesie luptator MMA, unul dintre cei zece concurenti care formeaza Echipa Razboinicilor, a fost surpriza de la “Exatlon”, cel care i-a uimit pe cei din Echipa Faimosilor prin agilitate. Concurentul crede ca Echipa Razboinicilor a fost subestimata de rivali, si asa a fost posibila victoria Razboinicilor.

In cele doua runde ale primei probe, atunci cand duelul s-a dat intre Ionut – Andrei Stoica si Ion Oncescu, “razboinicul” a castigat punctele pentru echipa sa.

“A fost un joc foarte dur, cu multe obstacole. Cred ca ne-au subestimat, au avut prea multa incredere in ei…”, a spus acesta. Luptand sub deviza de invingator, “Da, eu voi castiga <Exatlon>!”, cu o forta si o viteza de nedescris, ca un adevarat gladiator, Ionut s-a aruncat in lupta contra lui Andrei Stoica, in prima runda, si apoi impotriva lui Ion Oncescu, castigand ambele runde.

“Imi place necunoscutul, adrenalina si sunt sigur ca voi castiga!”, a spus acesta la debutul concursului, cand fiecare si-a cunoscut echipa adversa.

Egalitatea de puncte intre cele doua echipe l-a motivat pe Ionut din Echipa Razboinicilor sa sprinteze in forta spre ultimul obstacol al cursei de viteza, avandu-l ca rival pe Ion Oncescu, luptatorul profesionist de skandenberg. Ionut a avut un avans urias, astfel ca acesta a reusit sa doboare toate cele noua cuburi, inainte ca competitorul sau sa ajunga la obstacol.

Lupta de aseara intre cele doua echipa s-a dat pentru locul in care vor dormi; castigatorii si-au adjudecat un loc decent, confortabil, iar cei care au pierdut dorm intr-o baraca.

In aceasta seara si maine, de la ora 20:00, continua batalia, care se anunta una cel putin la fel de dura, cu rasturnari spectaculoase de situatie. Nu ratati cel mai tare reality, „Exatlon”, transmis aproape in timp real de pe plaja special amenajata in Republica Dominicana pentru aceasta super competitie.

Din 13 ianuarie, puteti urmari Exatlon patru zile consecutiv, de  sambata pana marti, de la ora 20:00.

Citeste mai multe despre: