Cine este medicul care a avut grija de sanatatea concurentilor „Exatlon” Romania

Cine este medicul care a avut grija de sanatatea concurentilor „Exatlon” Romania

Il cheama Arturo, este un mexican get-beget si a avut grija de sanatatea tuturor concurentilor „Exatlon” Romania, inca de la inceputul competitiei-fenomen.

Arturo Ruiz Coronel este absolvent de medicina si de 5 ani este dedicat acestui concurs televizat care a facut si face senzatie in tari precum Mexic, Brazilia, Columbia si Romania.

„De 5 ani lucrez pentru Exatlon. Am mai lucrat cu Brazilia si cu Mexic. Romanii m-au surprins foarte tare pentru ca, chiar daca la inceput nu au avut o conditie fizica nemaipomenita, pe parcursul timpului au devenit din ce in ce mai buni. Sunt oameni sanatosi si puternici”, a marturisit Arturo Ruiz Coronel.

De-a lungul competitiei, concurentii au trecut printr-o serie de accidentari, unii dintre ei s-au confruntat cu alergii si a fost nevoie de interventia medicala aproape in permanenta.
In aceasta seara, de la 19:45, in trasmisiune directa din Republica Dominicana, se va alege castigatorul „Exatlon”, prin votul publicului, iar aventura intensa care a tinut cu sufletul la gura o tara intreaga va ajunge la final. 

Citeste mai multe despre: