Cine este Razboinicul din imagine? Tu il recunosti?

Cine este Razboinicul din imagine? Tu il recunosti?

Stefan Floroaica a fost unul dintre cei mai buni concurenti din primul sezon al competitiei Exatlon, care s-a remarcat inca de la inceput printr-o pregatire sportiva de exceptie si prin multa ambitie si determinare.

Forma fizica de invidiat a lui Stefan este rezultatul mai multor sporturi practicate de acesta inca din copilarie. Dumitru Floroaica, tatal lui Stefan, a povestit ca actualul concurent de la Exatlon a fost atras de sport de pe la 10 ani si, la inceput, a practicat handbal, Skandenberg si chiar atletism. In plus, Stefan si-a lucrat corpul atletic si la sala de forta, unde s-a antrenat cu fratele sau mai mare.

Exatlon Romania Stefan de la Exatlon, despre cea mai stanjenitoare situatie traita pe vremea cand a cochetat cu modelingul! "Eram in lenjerie intima, in fata tuturor si..."
Cei mai mari sustinatori ai sai in competitia Exatlon au fost parintii lui, care i-au urmarit evolutia cu sufletul la gura si care au sperat pana in ultima faza a concursului ca fiului lor va fi marele castigator. Cu toate acestea, parintii sai au fost foarte mandri de performanta fiului lor si au ramas in continuare cei mai mari admiratori.
Pe de alta parte, Stefan este si el, la randul sau, extrem de apropiat de parintii sai, pe care ii adora si carora le-a simtit enorm lipsa in periaoda petrecuta la Exatlon.
Fostul concurent din primul sezon Exatlon si petrecut sarbatorile in familie, alaturi de toti cei dragi. Acesta a postat o imagine inedita, in care apare alaturi de mama sa, de pe vremea copilariei lui.

Citeste mai multe despre: