Cine sunt cei trei nominalizati spre eliminare de la “Exatlon”? S-au dat lupte grele in tabara Razboinicilor

Cine sunt cei trei nominalizati spre eliminare de la “Exatlon”? S-au dat lupte grele in tabara Razboinicilor

Luni, 5 martie a fost o zi neagra pentru Razboinici, care au pierdut in fata Faimosilor cu un scor nimicitor, de 10 la 1.

Singurul punct adus in tabara concurentilor care stau in cotet mai bine de 2 saptamani, a fost adus de Alex.

Faimosii s-au mobilizat rapid aseara si au infrant adversarii, fara drept de apel, din dorinta de a nu fi pusi in postura de a renunta la unul dintre coechipieri. 

Certurile si discutiile in contradictoriu tot mai dese, lipsurile, dar si nevoia de a se impune fiecare dintre ei ca liderii grupului i-au facut pe Razboinici sa fie tot mai dezbinati si sa piarda aseara confruntarea cu Faimosii si, inclusiv, imunitatea in fata eliminarilor. 

Nervi intinsi la maximum, maturisiri socante si reprosuri usturatoare, de aceasta au avut parte Razboincii in autobuzul care ii ducea in bootcamp, imediat dupa sfarsitul jocului de aseara. 

Strategiile pentru eliminare nu au fost o surpriza pentru acestia intrucat totul a fost la vedere! Motivele invocate in Arena au fost dezbatute intens, atunci cand Lupu, Alex Moraru si Alina au fost propusi de echipa, de jucatorul care a adunat cele mai multe puncte saptamana aceasta si de cel care si-a castigat imunitatea la jocul individual. 

Telespectatorii vor afla in editia de astazi, difuzata la ora 19:45, la Kanal D, cine dintre cei trei nominalizati va parasi competitia. 

Fanii si-au putut sutine aseara favoritul, votand timp de o ora favoritul care sa ramana in concursul care le poate aduce 100.000 de Euro. 

Citeste mai multe despre: