Cine sunt propunerile spre eliminare din tabara Razboinicilor de la EXATLON?

Cine sunt propunerile spre eliminare din tabara Razboinicilor de la EXATLON?

Seara de marti a fost una spectaculoasa pentru concurentii de la EXATLON, cu rasturnari de situatie incredibile, adrenalina la maximum si cu ghinion pentru Razboinici, care au pierdut meciul cu Faimosii, cu scorul de 8 la 10.

Desi pareau ca cei cinci concurenti ramasi in tabara Razboinicilor s-au repliat si recuperau vertiginos diferenta in ceea ce priveste punctajul, ratarile succesive ale lui Stefan, dar si ultima cursa intre Ionut si Valentin Chis au stabilit deznodamantul nefast pentru Razboinici.

Jocul pentru imunitate in fata eliminarilor, dar si pentru casa a fost castigat cu greu de Faimosi, care au rasuflat usurati la finalul meciului de aseara, din “Arena EXATLON”.

Ionut a fost desemnat player of the week, iar la jocul individual, Alex si-a castigat protectia in fata propunerilor pentru eliminare. In Arena, cei cinci concurenti nu au mai indicat coechipierii spre eliminare, asa cum se obisnuia, deoarece in echipa Razboinicilor au ramas doar trei concurenti fara imunitate, care au intrat automat la duel: Alina, Stefan si Roxana.

Frustrarile controlate ale lui Alex au fost dezbatute si explicate intens in Arena, acesta motivand esecul de aseara pe seama adversarilor mai slabi, care au renuntat in mijlocul duelurilor.

“Faimosii au castigat jocurile cele mai importante, iar noi am ramas din ce in ce mai putini. Punctele slabe ale noastre s-au vazut, iar in urma jocurilor, cei slabi au plecat acasa, iar cei puternici au ramas in concurs. Acum, frustrarea mea este urmatoarea: am simtit ca in ultimele saptamani am ramas cei puternici, potenti sa beneficiem de punctele slabe ale adversarilor, dar surpriza a fost ca nu am putut juca impotriva adversarilor mai slabi, ci am jucat cu <nucleul>. Nu am putut echilibra balanta, asa cum ar fi fost normal. Fiecare concurent care a ajuns in acest concurs, mai devreme sau mai tarziu, a spus ca vrea sa isi depaseasca limitele; atunci cand vii de cateva zile, te opresti pe circuit si spui ca te-ai lovit la mana sau ca ai probleme cu spatele, limitele tale sunt destul de scazute, nu asa cum ai afirmat la inceput”, a spus Alex, facand referire atat la Oltin, cat si la Geanina, din tabara Faimosilor.

In aceasta seara, la 19:45, la Kanal D, telespectatorii vor putea afla cine va parasi competitia dintre cei trei nominalizati spre eliminare, din Echipa Razboinicilor, in urma voturilor telespectatorilor.

Citeste mai multe despre: