Ciprian Maris, primul mesaj dupa ce a fost eliminat de la Exatlon! Ce a spus despre Andrei Botoaca: ”A fost mai bun decat mine si…”

Ciprian Maris, primul mesaj dupa ce a fost eliminat de la Exatlon! Ce a spus despre Andrei Botoaca: ”A fost mai bun decat mine si…”

Ciprian Maris a fost eliminat de la Exatlon Romania! Aceasta a pierdut duelul cu scorul de 3 la 0 in favoarea lui Andrei Botoaca. Ciprian Maris s-a intors in Romania si a tinut sa transmita un mesaj fanilor si sustinatorilor sai:

”Va multumesc mult pentru toate cuvintele frumoase spuse despre mine si pentru toate criticile. Nu pot fi pe placul tuturor si daca v-am suparat cu ceva, va rog sa ma iertati. Am avut o seara grea din toate punctele de vedere, dar a ramas cel mai bun, adica Giubi. Ocazie cu care vreau sa il felicit, a fost mai bun decat mine si nimeni nu poate contesta asta. Tot respectul pentru el, este fratele meu. 

Multumesc tuturor sustinatorilor mei, sunteti minunati si sper sa ne revedem cat de curand. Sper ca am resuit sa va bucur ochii pe trasee si sunt sigur ca v-ati bucurat impreuna cu mine la fiecare punct castigat. Va iubesc pe toti cei care m-ati sustinut si pe cei carora nu v-am fost pe plac. Cat despre fanii razboinicilor, va multumesc pentru cuvintele frumoase spuse despre mine… sunt placut surprins. Va respect mult si la final sa nu uitam ca este o competitie sportiva. Nu uitati, oamenii simpli valoreaza averi”, a scris Ciprian Maris.

 

Citeste mai multe despre: