Ciprian Silasi a raspuns acuzatiilor lansate de fostele sale colege de echipa! “A venit mai mult in vacanta si a tinut cu Faimosii!” Iata ce dezvaluiri neasteptate a facut Razboinicul!

Ciprian Silasi a raspuns acuzatiilor lansate de fostele sale colege de echipa! “A venit mai mult in vacanta si a tinut cu Faimosii!” Iata ce dezvaluiri neasteptate a facut Razboinicul!

Dupa ce a fost acuzat de fostele sale colege de echipa, Naomi Musca si Ana Simia Taran, ca are un limbaj vulgar cu fetele din concurs, Ciprian Silasi a vorbit deschis despre ceea ce s-a intamplat in competitie.

Revenit in tara, Ciprian Silasi a vorbit si despre momentele in care a fost acuzat ca are un libaj vulgar cu fetele din concurs.
Naomi Musca a lansat acuzatii la adresa fostului sau coleg, afirmand ca acesta a adresat injurii si cuvinte jignitoare fetelor.
“El iese in evidenta doar prin injurii, asta nu mi-a placut la el, pentru ca la mine in familie nu se injura in ultimul hal! Prin modul lui de a comunica cu noi, cu mine, mereu simteam modul ala vulgar! Niciodata ca un om linistit, care sa iti explice! El chiar e un om foarte vulgar si agresiv!”, a spus Naomi.

Pe de alta parte Ciprian a incercat sa explice comportamentul avut in perioada petrecuta in Republica Dominicana, subliniind ca tot timpul a incercat sa spuna lucrurilor pe nume, sa nu ascunda nimic din ceea ce il deranja la colegii sai.
“Nimeni nu-i perfect in ziua de azi si in lumea de azi! Eu imi multumesc ca am putut sa fiu sincer si fara perdea, pentru ca lumea sa cunosca omul asa cum este! In fata camerelor toti suntem mai diplomati, dar am preferat sa nu ascund nimic, pentru ca Exatlon inseamna viata! Iar in astea trei luni fiecare a cedat cum a putut, cele optsprezece la baraca, pe noi ne-au facut sa fim mai rai cu aproapele nostru, mai rai cu noi, mai rai cu echipa adversa!”, a subliniat Ciprian Silasi.
O alta fosta colega care a lansat acuzatii grave la adresa lui Ciprian Silasi, a fost Ana Simia Taran. Aceasta a afirmat ca Razboinicul i-a adresat injurii si a fost la un pas sa agreseze.


“Ciprian aproape ma batea si m-a injurat de mama si de tata!”, a spus Simi.
Fostul Razboinic a recunoscut ca a avut cateva conflicte cu Naomi, Simi si chiar cu Diana Sentes, pe care le-a pus la punct atunci cand a considerat ca este cazul.

“Simia a fost un concurent foarte bun, doar ca a cedat! Nu ca nu avea in anumite chestii dreptate, dar era genul de om haotic in comunicare! Iar Naomi e un copil, pe care nu o pot acuza ca nu stie sa interpreteze anumite glume, dialoguri! Nu m-am dus la duel ca mi-a placut, m-am dus la duel ca mi-a venit randul! Daca iti vine randul trebuie sa lupti! Cine a venit la Exatlon trebuie sa inteleaga ca de asta a venit! Nu putem ca in cazul lui Naomi, ca dupa doua luni sa-ti fie frica sa inoti in piscina! Noi am intels-o in prima zi, in prima saptamana, dar dupa aia incurci echipa! Diana a venit mai mult in vacanta si a tinut cu Faimosii, la fel si Simia! Si Simia si Diana s-au cerut la Faimosi!”, a spus Ciprian Silasi.

Citeste mai multe despre: