Concurent nou la Exatlon Romania! Cine il va inlocui pe Cristi Boboc la Exatlon, dupa abandonul acestuia din motive medicale

Concurent nou la Exatlon Romania! Cine il va inlocui pe Cristi Boboc la Exatlon, dupa abandonul acestuia din motive medicale

Fanii Exatlon au fost uimiti sa descopere, in promo-ul pentru editia de diseara, 4 octombrie, ca un invitat-surpriza se va alatura echipei Faimosilor, dupa abandonul lui Cristi Boboc din motive medicale.

In urma cu o saptamana, campionul la atletism Cristi Boboc a fost nevoit sa abandoneze din motive medicale, deoarece o lovitura usoara pe traseu i-a reactivat o accidentare mai veche pe care sportivul a suferit-o pe pista de atletism, cand s-a lovit cu gatul de un gard.

Pentru a compensa cat mai repede handicapul echipei Faimosii, un nou concurent va intra in aceasta seara in competitie.

Concurent nou la Exatlon Romania! Cine e noul concurent de la Exatlon

Joi, Cosmin Cernat a facut marele anunt despre nou concurent care se alatura Faimosilor si va lupta cot la cot cu ei.

Noul concurent este coregraful Cristi Geaman, in varsta de 47 de ani, fost instructor personal. Coregraf si dansator exceptional, Cristian a colaborat cu nume mari din industria entertainment-ului, atat la nivel national, cat si international, inclusiv cu superstarul Michael Jackson. A facut parte din echipele numeroaselor show-uri TV, inclusiv  din echipa “Bravo, ai Stil!”, show-ul fenomen de la Kanal D.

Iata cum au reactionat Faimosii cand au dat ochii cu nou lor coleg:

Citeste mai multe despre: