Cosmin Cernat, dezvaluiri din culisele EXATLON! Cum justifica el iesirile lui Giani Kirita: detalii care nu s-au vazut la televizor

Cosmin Cernat, dezvaluiri din culisele EXATLON! Cum justifica el iesirile lui Giani Kirita: detalii care nu s-au vazut la televizor

Cosmin Cernat s-a intors din Republica Dominicana in Romania si a venit in platoul WOWBiz pentru a vorbi despre show-ul Exatlon.

Cosmin Cernat s-a intors in Romania si a venit in platoul WOWBiz pentru a povesti despre experienta Exatlon, despre ce le lipsea concurentilor si ce i-a determinat pe ei sa recurga la anumite gesturi. 

“Mancarea a contat in prima faza. Dar sa nu poti sa pui mana pe telefon (…) Problema lor acolo a fost. Constragerile toate i-au dus pe ei in niste puncte extrem de dificile. Din punctul meu de vedere, sunt multe sporturi care nu arata la televizor asa cum arata in realitate. Asa si la Exatlon. Mult din ce ei au muncit acolo poate nu a fost aratatat”, a spus Cosmin Cernat despre faptul ca multi dintre concurenti au avut de multe ori iesiri nervoase si s-au certat cu adversarii sau cu coechipierii. 

“Eu am locuit intr-un loc civilizat avand tot ce ii trebuie unui om care face aceasta meserie”, a spus Cosmin Cernat, care nu a fost nevoit sa stea in aceleasi conditii in care au stat concurentii Exatlon.

“Lipseste o alta componenta – socializarea. Multi avea o viata sociala activa. Te trezesti cu cineva pe care l-ai vazut poate de 3 ori in viata ta sau pe care nu il suporti”, a mai spus el, justificand din nou comportamentele pe care fanii show-ului le-au blamat uneori.  

“Finalmente s-au schimbat in bine. Au fost si unii care au iesit mai repede si, cu cat experienta e mai mica, cu atat si schimbarea e mai mica”, a spus prezentatorul Exatlon cand a fost intrebat despre diferentele pe care le-a observat la concurenti dupa iesirea din competitie. 

Intrebat despre iesirile lui Giani Kirita si despre conflictele pe care le-a avut cu ceilalti concurenti din Exatlon, prezentatorul a mentionat din nou ca toate acestea au venit pe fondul tuturor lipsurilor din competitie.

“E acelasi om care in meciul cu Grecia si Turcia si-a dat viata. A venit medicul de trei ori la el. Omul a cazut fizic. A cazut lat! Pentru ce? Pentru o idee si pentru ca, el in momentul ala, reprezenta Romania”, a spus Cosmin Cernat despre Giani Kirita.

Cititi continuarea pe wowbiz.ro.

Citeste mai multe despre: